2777
2789
عنوان

صاحبخونه

233 بازدید | 13 پست

سلام خانماااا.میشه کمکم کنید؟۲یا۳هفته پیش تولد شوهرم بود من خونه مهمون داشتم..خونه رو تمیز کردم بعد به شوهرم گفتم بالکن تمیز کنه اونم بدون اینک پایین ببینه اب میریزه...پایین رو نرده پتو دختر صاحبوخمون شسته بود یکم اب ریخت..پایین یکی دیگ زندگی میکنه بالا صاحبخونمون پایینیه زنگ میزنه بالا بهش میگ من اب ریختم از بیا ببین چ کرده...بعد صاحبخونمون میاد میگ ندیدی پتو بود اینا گفتم شوهرم ریخت..ندید پایبن چیزیه..گفتم اگ کثیف شد بدین من براتون بشورم..تمااام تااا اینک....

خداجووونم مرررسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میرم خودم دوش میگیرم تا اومدم دیدم صاحبخونمون رفته پایین داره به منو شوهرم فحش بدوبیراه میگ...میگفت من بالا نشستم ی استکان شستم این همش اب مصرف میکنه اینا دخترم هم پتو داشت اینو شست باز اومد من بهش پتو دادم تا پتوش خشک بشه..حالااینا خیسش کردن..منم اعصربم خورد شد..گفتم واقعا زشته که ما با هم دوست بودیم نون نمک همو خوردیم .خیلی زشته الان اینحوری حرف میزنی پیش یکی دیگ..گفت ن حقتونه..منم گفتم من انقد پتو دارم ک اگ چنددا رو هم بشورم باز پتو دارم ک استفاده کنم شما ندارید بیاید من بهتون بدم..بعدم گفتم من هر چقد اب مصرف میکنم دارم پولشو میدم به کسی ربطی نداره..بعد اون بدون اینک چیزی بگ رفت بیرون منم باصدای بلند به پایینیه کلی حرف زدم که هر روز سروصدا دارن من ارامش ندارم پسرش معتاده هز روز میان زنگ مارو میزنن اشتباهی من باید کلی بترسم که بلای سرم نیارن این معتادا..تا الان دوباره......

خداجووونم مرررسی

خواهر شوهرم خونمون بود بچه اش دوبار در خونمون باز بسته کرد اومد میگ مهدیه خانم اروم تر چ خبره...منم داغ کردم شوهرم میگ..بیخیال باشم اخه همش ۶ یا ۷ ماه قراره باشیم میریم خونه خودمون..به دخترش بگم؟

خداجووونم مرررسی

حالا..من همش ماهی ۱یا ۲بار مهمون دارم..از صبح تا غروب که شوهرم بیاد ی برق روشن نمیکنه تا شوهرم بیاد صدامون در نمیاد که دختراش میگن اصلا معلوم نیس شما خ.نه اید یان...خیلی ساکتیم..واقعا حقمه اینهمه حرف شنیدن..

خداجووونم مرررسی

حالا خود صاحبخونمون..ی سره سروصدا داره اهنگ میزنن صداشو بلند میکنن شیشه خونم صدا میده پارتی میگیره..ما هیچی نگفتیم...نصف شبی ساعت ۲صبح تو راهرو پاشون محکم میزنن رو پله چند بار شوهرم با سروصدای بلندشون از خواب پرید بنظر شما من نباید چیزی بگم؟چیکار کنم واقعا؟

خداجووونم مرررسی
انشالله زودتر خونه دار بشین،دفعه بعدم مواظب باش هیچوقت با صاحبخونه یه جا نباشی،تحمل کن خواهر بذار هر ...

اخه..واقعا برام سخته از این ادما حرف بشنوم...

خداجووونم مرررسی
خوب این فقط میخواد با شما یکی به دو کنه سر قضیه پتو،معلومه آدم کوته فکریه و با این آدما در افتادن فق ...

مرسی عزیزمم..که راهنمایی کردی..واقعا نمیدونستم چیکار کنم😘😘

خداجووونم مرررسی