2777
2789
عنوان

جواب این جاریمو چی بدم؟؟

883 بازدید | 60 پست

سلام بچه ها  کلی توضیح میدم من ت بارداریم قند گرفتم ۱۰۳ بیشتر نشد اصلا ولی از ۷ ماهگی شبی دو واحد انسولین میزنم 

بعد دو قلو باردترم و اصلا بهم معلوم نیست که دوقلو باشن چه برسه به اینکه دو هفته دیگه زایمانممه انشالله

بعد جاریم همش میگه بچه های دیابتی بزرگترن

همش میخاد بگه اگه بچه هات درشت شدن یخاطر دیابتته

ولی من بچه اولمم که دیابت نداشتم دشت بود ۳۸۵۰ وزنش بود و ۵۲ قدش

خودش بچه هاش ریزو میزه بودن البته زشت که به گفته دیگران منکه نبودم هنوز ندیدمو نمیدونم 

ولی همش داره به من میگه بهت معلوم نیست دوقلوهس فک کنم ریز باشن بعد من گفتم بزار بگم دیابت دارم یکم اذیت میشم که چشم نخورم اونم همش میگه خب پس اگه درشت باشن بخاطر دیابته😩نمیدونم بهشون چی بگم

هيچ بچه اي زشت نيس

دلت مياد به بچه جاريت بگي زشت😔

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمه منم دیابت داشت ماشاله بچه اش همش لپ بود..... بی خیالش باش خودتو بخاطر حرفای اون ناراحت نکن ..... انشاله بسلامت بغلشون کنی

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

مادرشوهرمم دوقلو باردار بود هی میگه منکه شکمم تا ایتجا بود یعنی خیلی بزرگ بوده توکه شکمت کوچیکه

یا هرکی منو میبینه میگه چرا شکمت کوچیکه 

ولی سونو که دادم با بچه های تک قل برابری میکنه

مثلا امشب سونو بودم وزنشون ۲۷۶۶ اون یکی ۲۷۵۶ بود قدشونم دکتر گفت قد بلندن

ولی سونو های قبلی هم میگفتن ماشالله نسبت به دوقلو بودنشون وزنشون خوبه میترسم بگم والا بزنن بترکونن مارو

بیخیال 

میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋