2777
2789
عنوان

حركت جنين٢٣ هفته

102 بازدید | 14 پست

خانمها من از صبح بچم خيلي كم تكون ميخوره

علايم ديگه ندارم

الانم اگه به شكمم ضربه بزنم فقط تكون ميخوره اما قبلا خودش خيلي تكون ميخورد

به نظرتون چكار كنم

چيز شيرين هم خوردم

اما تا به شكمم ضربه نزنم حركت نميكنه

نگران شدم

خدايا خودت حافظ پسرم باش

نگران نباش.من دکترم گف تا قبل هفاه 29 حرکتای جنین زیاد مهم نیس چون ساعتای خاب طولانی داره

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم همینه بعضی وقتا.

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.پرنسس الان ۶ سالشه   .شکرت خدا.مامان بی صبرانه منتظر قدم‌های نازت تو هست پرتقال شیرینم.

نگران نباش نی نی من بعضی وقتا کم تکون میخوره بعضی وقتا 😐😐😆پدر مو در میاره 

من گاهي حس ميكنم خيلي پر انرژي حركت ميكنه و گاهي حركتاش ضعيفه

اين كه مشكلي نداره؟

خدايا خودت حافظ پسرم باش
من گاهي حس ميكنم خيلي پر انرژي حركت ميكنه و گاهي حركتاش ضعيفه اين كه مشكلي نداره؟

نه عزیزم مشکلی نداره . منم بعضی وقتا محکم حرکتاش بعضی وقتا خیلی کمه ضعیفه. اگ سونو هات و صدای قلبش خوب باش مشکلی نیس

نه عزیزم مشکلی نداره . منم بعضی وقتا محکم حرکتاش بعضی وقتا خیلی کمه ضعیفه. اگ سونو هات و صدای قلبش خ ...

اخرين بار كه سونو  و دكتر رفتم كه مشكلي نبوده

بعدم حركتاي بچم خيلي پايينه نزديك لگن و كناراي پام

براي شما هم همينطوره؟

خدايا خودت حافظ پسرم باش

بلاخره اونم آدمه شاید یه روزایی حوصله نداشته باشه شاید از تنگی جاش خسته شده باشه شاید با خودش میگه بزار یکم خودمو بگیرم ببینم عکس اعمل مامانم چیه شاید هوا امروز بارونی بوده فاز شاعرانه گرفته .اینا شایدهایه که من واسه بچم در نظر میگیرم ماله شماهم حتما همین طوره

اخرين بار كه سونو  و دكتر رفتم كه مشكلي نبوده بعدم حركتاي بچم خيلي پايينه نزديك لگن و كناراي پ ...

اره برای منم لگداش همونجاس. رفتم سونو تازگیا ی چند روز پیش.  گفت بچه بریچ بخاطر همین اونجا لگداش حس میشع. من ک دیگ انقد بهم فشار میاد همش دستشویییییممممممممممممم