2777
2789

خانما تهرانی من میخام بچمو بیارم پیشش زنگ میزنم جواب نمیدن ترخدا کسی میدونه چ روزایی هست بهم بگه خواهشا

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشید من تایپکهای شما رو خوندم میخواستم بدونم پسرتون چشمهاش چطوره عملش کردید؟مشکل چشمهاش برطرف ...

خانمی میشه درخواست دوستی منو قبول کنین میخوام بدونم وضعیت بچتون چطوره پسر منم لرزش مردمک داره 

عزیزم تو تاپیکات خوندم بچه خودت و خواهرت لرزش چشم داشتن بهتر شدن؟؟میشه منو راهنمایی کنی چون پسر منم لرزش چشم داره

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

دختر منم لرزش چشم داره دو ماههالان هفت ماهشه میشه درخواست دوستی منو قبول کنین

عزیزم لرزش چشم دخترت خوب شد ؟؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔