2777
2789
عنوان

شوهر،نبودنش بهتر!!!

174 بازدید | 13 پست

هر وقت با شوهرم دعوام میشه،من باید برم منت کشی!

امشب حرفمون شد و مقصر هم خودش بود(هرچند نمیخاد بپذیره)ولی من توی دعوا ب خودش و خونوادش توهین کردم و گفتم تقصر خودمه ک عروس این خونواده ی حقیر شدم ک اعتباری ندارید و ب اعتبار خونواده ی منه ک شمارو میشناسن و از این حرفا!!خودم پشیمون شدم و یکم بعدش رفتم معذرت خواهی کردم و گفتم هنوز از بابت موضوع اصلی ازت دلخور و دلشکستم اما بابت توهین ازت معذرت میخام و قدر خوبیاتو میدونم و .... ولی با تندی گفت نمیخاد صدامو بشنوه!شام هم حاضر نشد بخوره و وقتی براش لقمه گرفتم لقمه رو پرت کرد!!

میدونم اگه قهر بمونیم هم من اذیت میشم و هم دخترم ک شاهد دعوا بود و گریه کرد و محاله خودش بیاد برا آشتی.از طرفی هم دیگه حاضر نیستم بیشتر از این خردم کنه.چکار کنم؟

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

بگو شوهر بد

نبودش بهتره

شوهر خوب يه نعمته

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگه دارم بچه شیر میدم نباید ناراحتم کنه بخدا چقدر بعضی از مردا بی انصافن

عزیزم درمورد شوهرت نمیدونم چی بگن ولی به هیچ وجه موقع عصبانیت و ناراحتی به بچت شیر نده روش تاثیر بد میزاره من خودم تحربشو دارم😔

😞😞خیلی بد گفتی. حتی تو بدترین دعوا هم نباید طرفو حقیر کنی. نمیدونیییی چقد بده. آدم له میشه. 

آره درسته ولی راست گفتم

همین آدما بعدها شاخ میشن!!

حالا چیکار کنم؟

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

يه چيزيو يادت باشه

قهر كردي يا دعوات شد

سريع نرو سمت طرف

بذار يه زماني بگذره

هم فكرش اروم شه، هم كمي به قضيه فكر كنه

وقتي سريع ميري سمتش طرف ميره تو لاك دفاع و لج بازي و حق به جانب بودن

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

من چون جای شوهرت بودم و میدونم چی کشیده چون شوهرم موقع دعوا هیلی خیلی بهم بدمیگه و توهین میکنه باید بگم که هرگز تو رو نمیبخشه و بادش نمیره مخصوصا مردها بدترن.حتی اگه خودش مقصر باشه .من هرگز نمیتونم حرفهای شوهرم رو فراموش کنم و بخاطر اونها نمیبخشمش

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
آره درسته ولی راست گفتم همین آدما بعدها شاخ میشن!! حالا چیکار کنم؟

اینجوری بگی بعدا بیشتر شاخ میشن. چون احترام بیننون از بین میره. دیگه روش کامل باز میشه. هیچی دیگه،تو عذرخواهیتو کردی. یکم صبر کن مثل همیشه سمتش نرو . بزار حتی چند ر‌وزم شد طول بکشه. بللاخره میاد. به خودش میاد

اره خوشبحال هر کس ک خوبشو داره پیدا میشه؟

مردها هم مثل زنها.....

هیچکدوم بی عیب نیستیم دوست عزیز زنها همشون فرشته نیستن که مردهاهم فرشته باشن هرکس یه عیبهایی داره

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
اره خوشبحال هر کس ک خوبشو داره پیدا میشه؟

اينجا كه بعضيها خيلي به شوهراشون وابستن و تعريفشو ميكنن

البته من دورو برم نديدم