2777
2789

سلام خانوما، من قبل سرکلاژم دکتر بهم پرولوتون داد، بعدش فمولایف نوشت برام. حالا آمپولام تموم شده و میخوام برم بخرم، پرولوتون خیلی گرونه دونه ای ۳۰ تومن. فمولایف دونه ای ۴۵۰۰. بنظرتون فمولایف بگیرم بزنم خووبه یا نه؟؟ آیا اثر همون پرولوتون رو داره؟ کسایی که فمولایف استفاده کردن بن لطفا

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟

من همشو فمولایف استفاده کردم

ولی پرولوتون با دفترچه انقد نیس 

من نمیدونم چندتاشوخریدم شد 45 تومن ولی پسش دادم همون فمولایف خریدم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
من همشو فمولایف استفاده کردم ولی پرولوتون با دفترچه انقد نیس  من نمیدونم چندتاشوخریدم شد 45 ت ...

همین الان شوهرم رفته گرفته اومده با دفترچه دونه ای ۳۰ تومن به خدا، میخوام ببرم عوض کنم فمولایف بگیرم.

شما سرکلاژ بودین؟ چرا دکتر بهتون پرلوتون داده بود؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان شوهرم رفته گرفته اومده با دفترچه دونه ای ۳۰ تومن به خدا، میخوام ببرم عوض کنم فمولایف بگیرم ...

والا من یکماه پیش بود با دفترچه 45 تومن شد ولی چون دوزش 500 بود و دکتر واسه من 250 تجویز کرده بود پسش دادم فمولایف خریدم

اره سرکلاژم ،برای جلوگیری از زایمان زودرس داد

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
والا من یکماه پیش بود با دفترچه 45 تومن شد ولی چون دوزش 500 بود و دکتر واسه من 250 تجویز کرده بود پس ...

ممنون عزیزم. منم فرستادم عوض کنه، زنگ زدم به داروخونه ش میگم دونه ای ۳۰ تومن دادین، جاهای دیگه انقد گرون نیس، میگه اینا چون شرکتی نبوده ۳۰ تومنه. به هر طریقی میخوان کلاه آدم رو بردارن به خدا.

عزیزم شما با طول سرویکس چند سرکلاز شدین؟

من نمیدونسنم فرق دارن فمو لایف میزنم دونه ای ۱۱ تومن خریدم دو سه ماه پیش ۳ تا دیگه مونده فقط تا تموم ...

فمولایف رو هم که گرون دادن به شما عزیزم. فمولایف رو به من گفت ۴۵۰۰. 

ممنون عزیزم. منم فرستادم عوض کنه، زنگ زدم به داروخونه ش میگم دونه ای ۳۰ تومن دادین، جاهای دیگه   ...

طول سرویکس 32

مال من ۲۸ بود. ۳۰ به بالا که میگن خووبه و نیاز به سرکلاژ نیس

من خونریزی های شدید داشتم 

من خونریزی های شدید داشتم 

انشالله سالم بغل بگیری نی نی ت رو. 

برا منم دعا کن تا آخر سالم و سلامت نی نی رو بتونم نگه دارم و سالم بیاد بغلم.

انشالله سالم بغل بگیری نی نی ت رو.  برا منم دعا کن تا آخر سالم و سلامت نی نی رو بتونم نگه دارم ...

نگران نباش انشالله همه چی بخوبی بگذره

من نمیدونسنم فرق دارن فمو لایف میزنم دونه ای ۱۱ تومن خریدم دو سه ماه پیش ۳ تا دیگه مونده فقط تا تموم ...

دیر گفتی هر چی بود خریدم دیگه چیزی هم نمونده این ۳ تا تموم بشه هر دو هفته یبار میزنم