2777
2789
عنوان

کدبانوها کمک . سریــــــــع لطفا

56 بازدید | 6 پست

سلام دوستان . من تا حالا فقط پودر کیک آماده درست کردم ولی الان آرد خریدم خودم درست کنم برای اولین بار ... لطفا سریع با جزییات بگید چه جوری درست کنم که خیلی خوب بشه .. دو تا دلبندم چشم انتظارن لطفا سریع و عالی راهنمایی کنید 

اگر کسی را یافتی  👀 که در لبخند غمت را دید !!!!! در سکوت حرفت را شنید !!! و در خشم ؛ محبتت را فهمید!!! بدان که او بهترین دارایی توست 

راستی شیر ندارم اشکالی داره ؟؟؟؟؟ یعنی میشه بدون شیر درست کنم و خوب بشه ؟؟؟؟ 

موادی که دارم : آرد . وانیل . بکینگ پودر . پودر کاکائو . تخم مرغ . خامه قنادی . شکر . دارچین . 

اگر کسی را یافتی  👀 که در لبخند غمت را دید !!!!! در سکوت حرفت را شنید !!! و در خشم ؛ محبتت را فهمید!!! بدان که او بهترین دارایی توست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی پیمونه روغن و شیرم لازم داری  ارد دو پیمونه شکر ی پیمونه تخم مرغ دوتا بکینگ پودر ی قاشق یکم ...

روغن دارم ولی شیر ندارم صبر کنم تا شوهرم بخره بیاد وروجکام گناه دارن بدون شیر خوب نمیشه ؟؟؟ 

همگی ممنون . فقط خامه رو کی باید اۻافه کنم اگه بخوام وسط کیک خامه بزنم ؟