2777
2789
عنوان

قد بلند یا کوتاه؟؟

1627 بازدید | 106 پست

یکی از فامیلا تا منو میبینه پز قد بچشو میده 

پسرم الان دو سال و نیمشه قدش نود وزنش پونزده قدش کوتاهه؟؟ صادقانه بهم بگید

اون دخترش یه هفت هشت سانتی از بچم بلندتره بنظدم ولی سه سالشه

کلافه میشم هی میگه؟؟

بچم کوتاهه؟؟

چیکار کنم بلندتر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترا زودتر بلند میشن.. محل نده... جواب نده... یا حرفو عوض کن یا برو با یکی دگ بحرف

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

برادر زاده من وقتی بچه بود کوتوله بود بعد نمی دونم از سن 5 یا 6 یهو رشد کرد الان هم یه درازیه برای خودش.   

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

نه خوبه ..پسر من ۴سال و دوماهشه قدش۱۰۱سانته

نمیدونم چیکار کنم قد بکشه😔😔

سلام دوستای گلم ..لطفا به پیج و کانالم سربزنید.تمام اجناس باکیفیت و با تخفیف هستن ..ممنونمposhak_vira_khorramabad لینک کانالم تو تلگرام

قدش معمولیه بنظرم کوتاه نیست

پسر من ۲ سال و ۵ ماهشه قدش ۹۶ بهداشت میگه بلنده قدش ولی پسر شماهم کوتاه نیست میتونی از روی نموداری که بهداشت داده نگاه کنی

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
عزیزم تغذیه خیلی موثره شیر و لبنیات و چیزای مقوی به پسرت بده عالی میشه.ولی اگه بچه از بچگیش قدش بلند ...

روزی سه لیوان شیر و دو تا تخم بلدرچین میدم

ولی این خانمه کلافم کرده