2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فال قرانی مگه داریم؟؟؟؟؟؟من استخاره شنیدم

تاوان حرفهایی که نمیتوانیم بزنیم موهای سفیدی است که لابه لای موهایمان داریم...به همه می گوییم ارثیست...به قول هاینریش بل درد دارد وقتی ساعتها مینشینی و به حرفهایی که هیچ وقت قرار نیست بگویی. فکر میکنی...

خودت باز کنی بهتره یه حمد سه تاتوحید میخونی قرآن رو باز میکنی صحف اول رو در نظر میگیری هفت صحفه میری جلو و بعد هفت آیه رو رد کن آیه هفتم و صحفه اول میشه جوابت .البته باید روشن بین باشی و بتونی آیات رو که مبینی با مشکلت تطبیق بدی

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
خودت باز کنی بهتره یه حمد سه تاتوحید میخونی قرآن رو باز میکنی صحف اول رو در نظر میگیری هفت صحفه میری ...

ميشه شما برام بگيري؟ بلد نيستم تفسير كنم

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝
ميشه شما برام بگيري؟ بلد نيستم تفسير كنم

این رو که بهت میگم رو یه خانمه که باقرآن استخاره میگرفت گفته و گفته باید طرف به قران نگاه کنه یا خودش بگیره 

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...