2777
2789
عنوان

جدایی از مادر شوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 4983 بازدید | 40 پست
نه قهر اصلا كار درستي نيست بدتر سرد ميشه روابطتون و اعصاب خودت و بچه هات بهم ميريزه راستش بخت باها ...

واقعا صبر و حوصله میخواد منم با ۳ تا بچه اصلا صبر ندارم ... بخدا روانی شدم یعنی اگه ۱۵ سال بشه برم من ۴۰ سالم میشه خیلی سخته

اونم میگه این کار رو بکنم ولی خیلی هزینه میخواد بازم پله ها رو دارم ... سیم برق هن جلو خونمونه ... ا ...

فک نکنم زیادم هزینه بخواد دایی منم همینکارو کرده واسه سیم برق پرس و جو کن تا خیالت راحت شه.واسه پله ها هم میتونی یه بالابر بذاری از اینا که تو مغازه ها میذارن.اینجوری اگه نری حداقلش اینه که راحت تر میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه میگن بچه ها با نوه ها پیششون باسن... به من میگه تو بمون با بجه ها تو خونه شوهرت شبا بیاد پیش من ...

چقدر اين حرف قلب ادمو ميشكنه 

اما همه اينا ميشه تجربه براي اينده خودمون 

براي برخورد با عروس ها و داماد ها و نوه ها

خدا ي مهري بندازه ب دلت مادرشوهرت ك خودش در ارامش بهتون بگه اگه دوست داريد بلند شيد

اما اصلا دعوا و بحث نكن نه بخاطر احترام به اون ها فقط و فقط بخاطر ارامش و اعصاب خودت و بچه هات

فک نکنم زیادم هزینه بخواد دایی منم همینکارو کرده واسه سیم برق پرس و جو کن تا خیالت راحت شه.واسه پله ...

دیگه نهایت مجبورم این کار رو بکنم... خیلی ناراحتم از بیچاره بودن ... احساس بدبختی میکنم

واقعا صبر و حوصله میخواد منم با ۳ تا بچه اصلا صبر ندارم ... بخدا روانی شدم یعنی اگه ۱۵ سال بشه برم م ...

اره عزيزم خوب ميتونم دركت كنم من خودم نتونستم يك ماه تحمل كنم

اما ميگم خواهر من خيلي صبور و اروم و با سياست

تو هيچ شرايطي محبت ب همسرتو فراموش نكن چون رمز به كرسي نشوندن حرفات محبت به همسرته

خوبه میگن بچه ها با نوه ها پیششون باسن... به من میگه تو بمون با بجه ها تو خونه شوهرت شبا بیاد پیش من ...

اونم یه جور بده ولی اینی که بچتو انقد به خودشون وابسته کنن که تا منو میبینه داد میزنه برو خیلی بدتره. میدونی اوایل انقد خوشحال میشدن بچم اینطوری میکرد مادرشوهرم میگفت منو میخواد تو رو نمیخواد 

اونم یه جور بده ولی اینی که بچتو انقد به خودشون وابسته کنن که تا منو میبینه داد میزنه برو خیلی بدتره ...

عحب بدجنسیه... مگه ما عروسا چکار میکنیم بجز خدمت به پسرا و نوه هاشون که رفتارشون اینجوره

آره عزیزم 2سالشه از وقتی به دنیا اومد مادرشوهرم یه سره اومد بردش خونشون حرفم زدم دعوا راه افتاد که ت ...

فقط دو سالشه 

یه کمی بزرگتر شه مطمئن باش به حرفت گوش میده مثلا چهار پنج سالگی ،حتما به تو گوش میده چپن تو مادرشی 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️