2777
2789
عنوان

از دسته شوهرم‌عصبانی ام.

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با شوهرم همکارم میدونم حقوقش چقدره 

اما نمیدونم پولاشو چیکار میکنه

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

واى من تا يكى ميره سركار اول ازش ميپرسم چقد حقوق ميگيرى😆 چطور بعضياتون از حقوق شوهر اطلاع ندارين😐

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
اتفاقا ندونی بهتره .من از همه چی خبر دارم واسه همین خیلی فکرو خیال می کنم

نمبدونم والا بنظرم داره زیادم داره نمیگه بهم بدم میاد مادرشوهرمم میگه باباشونم بهم نمیگفت تا همی الان ک پیره و آلزایمر داره هییچی یادش نمیاد ولی حساب پولاشو داره فقط البته من شاغلم نیازی ب پول شوهرم ندارم ولی بهررر بهانه ای ازش میگیرم نمیدونم درسته یا اشتباه ولی زورم میگیره واسه خواهرزاده لنگ درازش لب تاب میخره و...اونم همسن منه مردم هست تازه والا بخدا من از ۱۵ سالگی کار کردم اون مرد گنده دوماه از من بزرگتره شوهر من پول میده بهش کاش یه سر سوزن احترامم میزاشت بهش

نمبدونم والا بنظرم داره زیادم داره نمیگه بهم بدم میاد مادرشوهرمم میگه باباشونم بهم نمیگفت تا همی الا ...

پس خوب کاری می کنی پول میگیری ازش.والا منم بودم ناراحت میشدم

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
حق داری عصبانیت شما به جاست تو زندگی مشترک جایی برای پنهان کاری حتی تو این مورد وجود نداره 

میخام بهش اس ام اس بدم .بگم‌متاسفم‌که بعده ۱۰سال زندگی هنوز پنهون کاری داری در مورد این‌مسءله.

میخام بهش اس ام اس بدم .بگم‌متاسفم‌که بعده ۱۰سال زندگی هنوز پنهون کاری داری در مورد این‌مسءله.

نه اینجور خوب نیست بنظرم خیلی منطقی و صمیمی ازش بخواه شما رو تو جریان دریافتی ها قرار بده و‌اینکه زن و شوهر محرم و شریک تمام مسائل هستن 

با آن همه دلداده دلش بسته ی ما بود !ای من به فدای دل دیوانه پسندش 💞