2777
2789

سلام عزیزم من هم لوپوس دارم ولی در حال مقدمات قبل اقدام به بارداری هستم تگه می خوای مامان شی برو پیس دکتر بارداری های پرخطر من خودمم رفتم پیش دکتر زنان زایمان بارداری پرخطر الانم دارم چند تا ویتامین می خورم که ماه بعد اقدام کنیم و همچنین ورزش و یکم تغذیه بهتر

سلام عزیزم من هم لوپوس دارم ولی در حال مقدمات قبل اقدام به بارداری هستم تگه می خوای مامان شی برو پیس ...

نسرین بانو به شما از خطرات بارداری با وجود لوپوس مشاوره دادن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله همه چیو گفتن کلی ازمایش هم دادم برا بارداری کسایی مثل من باید ی تیم پزشکی در طی بارداری و بعد بارداری همراه باشه که خدایی نکرده اتفاقی افتاد ی کاری کنن ولی دکتر زنان گفت که برا لوپوس ا همیشه می گیم ۱/۳ یعنی ۱/۳ همین که هستین ۱/۳ بهبود در بارداری و ۱/۳ حال بدتر می شه و گفتن که بهترین حالت لوپوس خاموش برا بارداری

امیدوارم که این همه مراقبت نتیجه خوبی داشته باشه اخه علاوه بر لوپوس پیوند کلیه هم شده ام    ولی تنها چیزی که یادم داد این غول هزار چهره اینکه در لحظه زندگی کن و هیچ وقت غصه فردا و گذشته رو نخور خودتو سرگرم کن تا فکری نیاد بذهنت

بله همه چیو گفتن کلی ازمایش هم دادم برا بارداری کسایی مثل من باید ی تیم پزشکی در طی بارداری و بعد با ...

نسرین بانو جان الان شما چند هفته هستین؟

تیم پزشکی تون کیا هستن؟

نسرین بانو جان الان شما چند هفته هستین؟ تیم پزشکی تون کیا هستن؟

عزيزم من الان ي ماه دارومو دكتر قطع كرده خدا بخواد دي اقدام مي كنيم فعلا باردا نيستم تيم پزشكي هم دكتر زنان كه برا بارداري پر خطر و دكتر روماتولوژيس و دكتر كليه ام اخه پيوند كليه هم شدم 

عزيزم من الان ي ماه دارومو دكتر قطع كرده خدا بخواد دي اقدام مي كنيم فعلا باردا نيستم تيم پزشكي هم دك ...

پزشک زنان تون کی هستش؟

نسرین بانو ان شاالله باردار شدی و بهت گفتن برای سلامت قلب جنین باید اکو انجام بدی حتما به دکتر احسان آقایی مقدم توی بیمارستان طبی کودکان مراجعه کن

الان توی آزمایشات تون anti ssA/Roتون چنده ؟

سلام عزیزم من هم لوپوس دارم ولی در حال مقدمات قبل اقدام به بارداری هستم تگه می خوای مامان شی برو پیس ...

سلام منم لوپوس دارم میخوام اقدام کنم میشه بگی چ داروهایی برات نوشتن؟کدوم شهرید؟

خدایا حکمتت رو شکر🙏