2777
2789
عنوان

تخمک گذاری (عکس)

356 بازدید | 20 پست

سلام لطفا کمکم کنید اولین بارمه که از کیت تخمک گذاری استفاده میکنم دوره پریودیم یک ماهس 21به 21هر ماه پریود میشم الانم هفت ماه که اقدام به بارداری میکنم و نمیشه اینبار از کیت تخمک گذاری استفاده کردم ولی نمیدونم دقیقا این دو خط یعنی نزدیک به زمان تخمک گذاریم یا از زمان تخمک گذاریم گذشته لطفا عکسو ببینید و اگر میتونید راهنماییم کنید

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال

بیین کلا وقتی دو تا خط پررنگ میشه یعنی نزدیک به تخمک گذاریه، فرداش هم تست کن اگه هنوز دو تا خط پررنگ‌بود یعنی هنوز تخمک‌ ازاد نشده، اولین روزی که بعد از مثبت شدن دوباره منفی شه، روز تخمک گذاریه، یعنی تخمک که ازاد شه دوباره منفی میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیین کلا وقتی دو تا خط پررنگ میشه یعنی نزدیک به تخمک گذاریه، فرداش هم تست کن اگه هنوز دو تا خط پررنگ ...

یعنی دوباره یه خط میفته؟

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
بعد از مثبت شدن و‌وقتی ازاد بشه یا یک خط میشه یا دو‌خط که یکیش کمرنگه

اهان مرسی عزیزم

فقط درست انجام بده تست هارو، هر روز سر یک ساعت مشخص  و با ادرار اول صبح نباشه، بین ۱۱تا هشت شب ...

دقیق انجام میدم بلکه این تستا جواب بده و اینبار باردار بشم

سلام، منم دقیقا همین کیتو استفاده کرده بودم،من دوره هام 26 روزه بود،از روز نهم هر روز صبح ساعت 9، ادرارمو چک میکردم، تا روز یازده که تقریبا دو خط همرنگ شد، از همون موقع سه روز پشت سر هم اقدام کردیم، کلا تخمک گذاری 14 روز قبل از تاریخ پریودته  مثلا  شما که 21 روزه هستید عدد 14 رو باید از 21 کم کنی،اون روز تخمک گذاریته،یعنی روز 7

سلام، منم دقیقا همین کیتو استفاده کرده بودم،من دوره هام 26 روزه بود،از روز نهم هر روز صبح ساعت 9، اد ...

سلام عزیزم مرسی یعنی اگر سی روزه ام باشم باز باید عدد چهارده کم کنم؟

سلام، منم دقیقا همین کیتو استفاده کرده بودم،من دوره هام 26 روزه بود،از روز نهم هر روز صبح ساعت 9، اد ...

باردار شدی؟

سلام عزیزم مرسی یعنی اگر سی روزه ام باشم باز باید عدد چهارده کم کنم؟

بله،فرق نمیکنه،ولی کلا تو اقدام پریودی بهم میخوره،یک موقع میبینی،سر 30 روز پریود نشدی،برای همین کیت بدردت میخوره

بله،فرق نمیکنه،ولی کلا تو اقدام پریودی بهم میخوره،یک موقع میبینی،سر 30 روز پریود نشدی،برای همین کیت ...

الان من چند ماه پریودیم نامنظم شد ولی دوباره سه ماهی هست که منظم شده ینی ۲۱ هرماه پریود میشم