2777
2789
عنوان

کیا کم کاری تیروئید داشتن؟ کمممک

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 37 پست

من یه ساله نخوردم الان ۴ماهه گلوم عفونت کرده خوبم نمتیشه ازمایش دادم اماده بشه برم دکتر

وزن اولیه ۸۸😣وزن الان ۷۲😍وزن هدف ۵۸🤗من میتونم 💪رژیم کالری شماری تاریخ شروع ۲۵دی ۹۶اتمام رژیم انشالله ۲۵دی ۹۷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیروئید تاثیر خیلی زیادی رو وزن نمی ذاره. فوقش در حد دو سه کیلو.اینجوری نیست که کنترلش نکنی و هی همی ...

اره ولی من همش رژیم میگیرم بخاطر تیرویید همش استپ میشم یهو ۴ماه استپ میشم

وزن اولیه ۸۸😣وزن الان ۷۲😍وزن هدف ۵۸🤗من میتونم 💪رژیم کالری شماری تاریخ شروع ۲۵دی ۹۶اتمام رژیم انشالله ۲۵دی ۹۷
من به خاطر بارداری کم کاری گرفتم و هر سه ماه رفتم دکتر و هربار مقدارشو کمتر میکنه گفت کم کم قطع میکن ...

یعنی خوب میشه؟

دلم گریه میخواهد.                                   دوستان میشه واس حل مشکلم ی صلوات بفرستین ممنون میشم😘
اره ولی من همش رژیم میگیرم بخاطر تیرویید همش استپ میشم یهو ۴ماه استپ میشم

آره همچین تاثیری داره. منم کم کاری دارم. رژیم گرفتم و لاغر شدم. کارت کمی سخت تر از آدم سالمه...ولی می شه. البته اگه قرص نمی خوری. چون اگه قرص بخوری که کنترل شده و سالم محسوب می شی. من قرص نمی خوردم.

باز یه آزمایشی بده. ضرری که نداره.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
تیروئید تاثیر خیلی زیادی رو وزن نمی ذاره. فوقش در حد دو سه کیلو.اینجوری نیست که کنترلش نکنی و هی همی ...

واقعا ؟ من فکر میکردم خیلی تاثیر میذاره

دلم گریه میخواهد.                                   دوستان میشه واس حل مشکلم ی صلوات بفرستین ممنون میشم😘
واقعا ؟ من فکر میکردم خیلی تاثیر میذاره

نه...خیلیا همین فکرو می کنن. دو تا پنج کیلو تاثیر داره. اینو همین الان تو یه مقاله پزشکی خوندم:

افزایش زیاد وزن، به ندرت با کم‌کاری تیروئید در ارتباط است. به طور کلی، بسته به شدت کم‌کاری تیروئید، 2 الی 5 کیلو از وزن بدن، می‌تواند ناشی از عملکرد غده تیروئید باشد. 

خودمم کم کاری دارم. سی کیلو لاغر شدم. بعدم دیگه چاق نشدم. قرص هم نمی خورم. کم کاریم کنترل نشده اس. اضافه وزن اگه مربوط به مشکلات هورمونی نباشه مربوط به نوع تغذیه و فعالیته فقط.

نه...خیلیا همین فکرو می کنن. دو تا پنج کیلو تاثیر داره. اینو همین الان تو یه مقاله پزشکی خوندم: اف ...

دقیقا درسته میگن 2تا 5کیلو فقط برا کم کاریه.شما چطوری کم کردین با رژیم و ورزش؟

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون   
دقیقا درسته میگن 2تا 5کیلو فقط برا کم کاریه.شما چطوری کم کردین با رژیم و ورزش؟

بله. با کالری شماری و ورزش. هفته ای یک کیلو کم می کردم. رژیمم هم سنگین نبود. چهار سال پیش. بعدم دیگه چون کالریا تو ذهنم مونده بود وزنم بر نگشت. چون هر چی می خورم ناخوداگاه کالریشو حساب می کنم.

بله. با کالری شماری و ورزش. هفته ای یک کیلو کم می کردم. رژیمم هم سنگین نبود. چهار سال پیش. بعدم دیگه ...

چه عالی چند کیلو بودین چند شدیت؟؟

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون   
با داروی شیمیایی درمان نداره فقط کنترل میشه با روش هومیوپاتی به راحتی قابل درمانه تو تایپیکم توضیح د ...

تورو خدا ایاذکم کاری تیرویید درمان داره من اصفهانم اصفهان هم داره قیمت داروهاش چقدره

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
تورو خدا ایاذکم کاری تیرویید درمان داره من اصفهانم اصفهان هم داره قیمت داروهاش چقدره

بزنید لیست دکترای هومیوپاتی اصفهان واستون میاد.تو گوگل سرچ کنید

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
بزنید لیست دکترای هومیوپاتی اصفهان واستون میاد.تو گوگل سرچ کنید

مرسی گلم میشه قیمت ویزیت وقیمت داروهاتونو بگید

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

من بیست ساله لوتیروکسن میخورم استخون پوکی گرفتم خیلی دوس دارم درمان بشم