2777
2789
عنوان

کیا کم کاری تیروئید داشتن؟ کمممک

1862 بازدید | 37 پست

چجوری درمان کردین،؟

دلم گریه میخواهد.                                   دوستان میشه واس حل مشکلم ی صلوات بفرستین ممنون میشم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر برام قرص لوو تیروکسین نوشت گفت ب مدت ۳ ماه صبح ها ناشتا استفاده کنم ۳ ماه قبل Tsh ۱۶ بود الان شده یک و خرده ای

گر جان به جان من کنی جان و جهان من تویی  سیر نمیشوم ز تو تاب و توان من تویی😻

منم ی مدت قرص لوکسین استفاده کردم تموم ک شد دیگ استفاده نکردم حس میکنم خوب نشدم چون هم دارم چاق میشم هم پریودم عقب افتاده

دلم گریه میخواهد.                                   دوستان میشه واس حل مشکلم ی صلوات بفرستین ممنون میشم😘

با داروی شیمیایی درمان نداره فقط کنترل میشه با روش هومیوپاتی به راحتی قابل درمانه تو تایپیکم توضیح دادم این روش درمانی رو خیلی ها درمان شدن.

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
دکتر برام قرص لوو تیروکسین نوشت گفت ب مدت ۳ ماه صبح ها ناشتا استفاده کنم ۳ ماه قبل Tsh ۱۶ بود الان ش ...

وزنتم پایین اومد؟

احتمالا کیست تخمدان داشته باشی

تنبلی تخمدان دارم یعنی هردوشو باهم متوجه شدم ک دارم

منم ی مدت قرص لوکسین استفاده کردم تموم ک شد دیگ استفاده نکردم حس میکنم خوب نشدم چون هم دارم چاق میشم ...

تا اخر عمر تحت نظر دكتر بايد قرص مصرف كني دوزش كم و زياد ميشه اما قطع نميشه!

خب معلومه سرخود قطع كردي دوباره بدتر شده

با داروی شیمیایی درمان نداره فقط کنترل میشه با روش هومیوپاتی به راحتی قابل درمانه تو تایپیکم توضیح د ...

کدوم تاپیکت

وزن اولیه ۸۸😣وزن الان ۷۲😍وزن هدف ۵۸🤗من میتونم 💪رژیم کالری شماری تاریخ شروع ۲۵دی ۹۶اتمام رژیم انشالله ۲۵دی ۹۷

من به خاطر بارداری کم کاری گرفتم و هر سه ماه رفتم دکتر و هربار مقدارشو کمتر میکنه گفت کم کم قطع میکنیم قزصتو چرا میگین تا اخر عمرش باید قرص بخوره

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون