2777
2789

از تجربیاتتون بهم بگین و کی نی نی هاتون خوب شدن؟ خودتون چ رژیمی داشتین؟ غذا کمکی کی شروع کردین؟ الان بچه هاتون چیا میتونن بخورن؟

با کریمان کارها دشوار نیست... 

پسر منم متاسفانه هم حساسیت به پروتئین گاوی داره هم آلرژی و حساسیت به بوها و.....

از پایان 5 ماهگی شروع کردم غذای کمکی رو و الان که 9 ماه و نیم اشه ...1 هفته بهش کم کم  ماست  دادم دیدم هیچ حساسیتی نکرد ..بردمش دکتر گفت بهش بده اگه حساسیت کرد دیگه قطع کن ولی خداروشکر فعلا که خوبه ..بیسکویت مادرم از دیروز بهش میدم و هیچ واکنشی نشون نداده بدنش..ایشالله که درست شده باشه😥😧

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من صورتش قرمز شده خیلی بد کنار دهنش نمیره اصلا کم رنگ پرنگ میشه توروخدا کمک کنید ده روز بیشتره اینطوره دکترم میگه حساسیته من نمیدونم به چی حساسیت داره دیگه الان فرنی و سرلاک میدم بازم نمیره چیکار کنم پس من حساسیت به پروتئین گاوی هم نداشته تا حالا تازه رفته تو هشت ماه😔

ناز دخترم تو زیباترین نغمه ی عاشقانه ی منی❤🥰❤
یه تاپیک جامع راجع به همین هست عزیزم, سرچ کن چیزای خوبی توش نوشته 

خیییلییی زیادی جامع بود :)) من تند خوانم ولی حداقل یک ساعت فقط داشتم یکی از پست ها رو می خوندم 

دختر من صورتش قرمز شده خیلی بد کنار دهنش نمیره اصلا کم رنگ پرنگ میشه توروخدا کمک کنید ده روز بیشتره ...

خب فرنی و سزلاک رو با چ شیری درست میکنی براش؟

پسر منم متاسفانه هم حساسیت به پروتئین گاوی داره هم آلرژی و حساسیت به بوها و..... از پایان 5 ماهگی ش ...

چه خوووب خداروشکرر

چ جوری متوجه شدی حساسیت داره؟ چ علایمی داشت؟

خیییلییی زیادی جامع بود :)) من تند خوانم ولی حداقل یک ساعت فقط داشتم یکی از پست ها رو می خوندم 

همون اولش استارتر همه چی رو توضیح داده, خیلی خوبه

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
چه خوووب خداروشکرر چ جوری متوجه شدی حساسیت داره؟ چ علایمی داشت؟

بعد 1 ماه اول زندگیش که از دستگاه بهم دادن متوجه شدم تو مدفوعش لخته های کوچیکه خون بود که دکتر گفت به پروتئین گاوی حساسیت داره....ولی نمیدونم این به هفته چی سد به دلم افتاد بهش مایت بدم البته خیلی کم میدادم با غذاش ولی فعلا که خبری نیست از واکنش....

با شیر گاو از چهار و نیم ماهگی فرنی دادم علائمی نداشته تا حالا که اینطوره

خب علایم یکهو خودشو نشون میده اینطور ک من متوجه شدم

ولی بچه عادی عادی هم زیر یکسال شیر گاو نمیدن.. کی بهتون گفت مستقیما شیر گاو استفاده کنین براش!؟!!

بعد 1 ماه اول زندگیش که از دستگاه بهم دادن متوجه شدم تو مدفوعش لخته های کوچیکه خون بود که دکتر گفت ب ...

دختره؟ دخترا ممکنه اوایل یه چیزی شبیه پریود داشته باشن گویا

من ده روز طول کشید تا تاثیر رژیم الرژی رو دیدم یعنی ده روز بود نمیخوردم بعد هنوز تو پوشکش خون می دیدم..

دختره؟ دخترا ممکنه اوایل یه چیزی شبیه پریود داشته باشن گویا من ده روز طول کشید تا تاثیر رژیم الرژی ...

نه پسر