2777
2789

نمیدونم کی زایمانمه  العا چهار پنج روزه دردام شروع شده  میزنه به پهلوهام به کمرم العا امشبم لگنم هی درد میپیچه ول میکنه هنوز سی و چهار هفتمه خسته ام نه یک تیکه لباس براش کرفتم نه میدونم با کدوم دکتر خسته ام امشب با هر دردی که تو پهلوهام و کشاله رانم میکشم شوهرمو نفرین میکنم دعا کنین خبره مرگش بهم برسه تورو خدا دعا کنین خدا جوابه اینهمه ظلمو بهش بده هم به خودش هم به خانوادش.   دعا کنین تورو خدا اون ظالما به سزای اعمالشون برسن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماهه قهر کرده رفته نه خبری از خودش داده نه چیزی منو با یک بچه تو بغل و خودممم پابه ماه اتداخته رفته بدون گذاشتنه هزار تومن پول. باور کنین کرایه خونه این ماهمو نمیدونین بازور و بلا ازکیا که قرض نکزدم ازمایش دیابت بارداری ندادم سونوگرافی اخزیش که رفتم هیفده هفتم بود

دوماهه قهر کرده رفته نه خبری از خودش داده نه چیزی منو با یک بچه تو بغل و خودممم پابه ماه اتداخته رفت ...

خدا لعنتشون كنه

خدا همیشه بهترین هایش رابه کسانی میدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💜

چمیدونم وقتی اولین بچمو اوردم شوهرم مثل یک فرشته بود بعدش شروع کرد به بدشدن و بد شدن این دومی و هم ناخواسته باردار شدم همش میخواستم بندازمش نزاشتن اطرافیان هی گفتن ظلمه گناهه شوهرم تواین نه ماه بارداری شیش ماهشو قهر بوده 

عزیزم منم ۳۵هفتم این هایی که گفتی رو منم دارم استراحتتو بیشتر کن خرد خرد کارهاتو بکن بینش هی برو دراز بکش میدونم ممکنه بگی کارهایه خونه غذا و اینا باور کن منم همه اینارو دارم شوهرم یه لیوان آب دستم نمیده میگه خیانت به رسم هایه خانوادش البته اینا دستورات مادرشه ها چون جلوی خودم به شوهرم یاد میده هیچ وقت تحت هیچ شرایط به زنت کمک نکنی، امروز احساس میکردم بچه خیلی پایین اومده داره میاد بیرون اونجا ضربه هایی داشت نگران شدم دراز کشیدم چندتا بالش گذاشتم زیر پاهام بچه برگرده بالا چند ساعت اینکارو کردم اینجا هیچ کس ندارم تاریخ زایمانمم نمیدونم که بگم کسی بیاد پیشم مثلا همراه داشته باشم واسه بعد از زایمانم تو بیمارستان هر شبم کمرم درد داره حالت تهوع هم دوباره اومده سراغم و خیلی دردایه دیگه خوابمم افتضاحه

منم هفته دیگه تازه دکتر میرم ببینم دکتره زایمان منو قبول میکنه هنوز بیمارستانمم مشخص نیست پول زایمانمم جور نیست اگه خریدی واسه بچه کردم هم خودم تنها رفتم پرسون پرسون پیدا کردم گرفتم تازه شوهرم شب فهمیده غرم زده 

اینارو گفتم بدونی همه موقعیت های اینجوری دارن به خودت استرس نده گلم 

عزیزم منم ۳۵هفتم این هایی که گفتی رو منم دارم استراحتتو بیشتر کن خرد خرد کارهاتو بکن بینش هی برو درا ...

درسته ولی دردی که العا بیشتر از همه منو ازار میده اینه که مثلا امروز یخوام برم زایمان شوهرم نیست اگه از اطاق زایمان بیام بیرون نباشه من میشکنم داغون میشم طوری که دیگه هیچوقت اون ادمه سابق نمیشم  اگه نباشه دیگه این زندگی دیگه زندگی نمیشه دیگه جدا میشم حتما ازش دیگه اون مرد برام معنی نداره مردی که تو هیچکدوم از روزای سخته زندگیم پیشم نبوده