2777
2789
عنوان

خيلي بچه هامو ميزنم😢😢😢😢😢

2329 بازدید | 28 پست

سلام.خيلي حالم بده.سه تا پسر ٥ و ٣ ساله و يه هشت ماهه دارم.اون دوتا بزرگتر داغونم كردن.صبح تا شب دعوا و جيغ و بدو بدو و اين يكي هم كه تازه چهار دست و پا شده ديگه نور علي نور شده. خدا رو شكر كه دارمشون.ولي واقعا كم آوردم .اصلا نميدونم چيكار كنم.زندگي به سختي ميگذره.عذاب وجدان دائمي كه چرا گذاشتم سه تا بشن. نگران تربيت و ايندشونم.از طرفي هم از كوره در ميرم تنبيهشون ميكنم.داد ميزنم.اصلا ديوونه شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا وقتی با سهل انگاری و بدون توجه به آینده پشت سر هم بچه میارین 😑

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

ای جان 🌷🌷🌷 خدا بهت توان بده خیلی سخته، نمیتونی بذاریشون مهد؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

خدا صب به مادرا بده  با این بچه های شیطون این دوره

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

بالاخره اونها هم بزرگ میشن ..  خونه رو ترک میکنن .. انتقام اون سالها رو ازت میگرن .. همیشه که اینقدری نمی مونن ..

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

اگه کتکشون میزنی واقعا برات متاسفم.

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

ای وای عزیزم

اول که خوب واقعا میدونم سخته 

ببین باید اول راه مشکل خودت رو حل کنی 

بعد ببینی تو رابطه باهاشون چه مشکلاتی هست که نمیتونی بدون تنبیه مسائل رو حل کنی

برگشتن به راه درست سخته

کمک هم خیلی مهمه کمک بخواه از همسرت تا فشار کمتر بشه 

عزیزم الان تو سنی هستن که باید شیطنت کنن منم بچم ۵ سالشه .انتطار نداشته باش دست به سینه بشینن یه گوشه .واسه نگهداری هم کمک بگیر از کسی ..یا مهد کودک ببر..یه مشاوره هم بری خیلی خوبه