2777
2789
عنوان

فتق ناف

1401 بازدید | 3 پست

۴۰ روز قبل سزارین شدم و بچم درشت بود ۴۲۰۰ بدنیا اومد شکمم خیلی بزرگ شده بود اما قلنبگی اطراف نافم احساس نکردم ۵ روز قبل یه جسم سنگین جابجا کردم که تا شب اطراف نافم درد میکرد امروز دیدم بالای سوراخ نافم قلبه و سفت شده یعنی ممکنه فتق باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوستان پسر من دوسال بود دلش درد می کرد و گریه میکرد مثه ابر بهار خداشاهده چقدر فوق تخصص و ازمایش و دارو به خورد بچه دادن بماند تا دو روز پیش که حالش خیلی بد شدو از دل درد و مثانه درد به خودش میپیچید از یه دکتر سنتی توکانالای اجتماعی پرسیدم گفت ببرش پیش خبره شاید نافش افتاده منم تو اینترنت گشتم تا یه نفرو کمالشهر کرج پیداکردم و بردم پیشش که گفت ناف ول شده و با بادکش و یه سری کارا ناف بچه رو جاانداخت و گفت دلیل درد و سوزشش اب اوردن اطراف ناف بوده و عفونتش یه دارویی هم داد که سه روز باشیر بدم بخوره کامل عفونتش خارج بشه خدارو گواه می گیرم دیشب بچه ام بعد دوسال یه خواب راحت رفت چون خودم خیلی ضربه خوردم ازین موضوع با خودم عهد کردم تا میتونم این مورد و اسم اون اقایی که نافو جاانداخت نشر بدم تا مادرای دیگه مصیبتای منو نکشن شما هم نشر بدین اقای امینی۰۹۳۵۹۰۳۷۹۳۹__۰۹۳۷۸۲۶۹۵۷۱خیلی با انصافه بنده خدا سیاتیک خارپاشنه ورم بدن کلا برا همه دردی درمون داره