2777
2789
عنوان

با این ک باردارم شوهرم بازم....

3098 بازدید | 127 پست

اگر پستای قبلمو خوندید میدونید جریانو

یه مختصر میگم: شوهرم به پدرم تو روش توهین کرد، وقتی فهمیدم خ ناراحت شدم، باهاش بحثم شد، با مشت زد کنار گوشم( نه سرخ شد و نه حتی درد گرف)

اخرشم اومد گفت اگ ی بار دیگ تو این خونه حرف پدرتو بزنی مهریتو قسط میبندم، کاریتم ندارم، طلاقتم نمیدم، فقط میرم ازدواج میکنم!

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

تورو خدا اگ میخونین اطلاع بدین من هر دفعه کلی مینویسم و کسی نمیخونه

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو ممنون میشم مهریه مو بدی

اتفاقن طلاقمم بده منم برم ازدواج کنم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

هیچکدوم از حرفاش و زدنش ناراحتم نکرد ب جز فحشایی ک ب خودم و خونوادم داد

سه چهار روز بعد اومد منت کشی و من خر قبول کردم😑

منم میخونم

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

خیلی بیخود یعنی چی 

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
هیچکدوم از حرفاش و زدنش ناراحتم نکرد ب جز فحشایی ک ب خودم و خونوادم داد سه چهار روز بعد اومد منت کش ...

توهم فحش بده

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢