2777
2789
عنوان

زندگیم داره از هم میپاشه بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 41 پست

توی این مرحله از مشکلتون فقط و فقط برو پیش مشاور عزیزم. مشکلت خیلی جدی شده و سوهرت دیگه بهت اعتمادی نداره. هر دو تایی باهم برین پیش یه مشاور . بهش بگو قبل از اینکه به جدایی فکر کنیم اول میریم مشاور بعد جدا میشیم. انشاالله مشاوره مشکلتون حل میشه

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چجوری این بچه بازیارو میکنید اونوقت اگه شوهرت همچین کاری میکرد تاپیک میزدی بیاید خیانت شوهرم...دوست اجتماعی رو نمیتونم هضم کنم اصلا😶😞..باهاش صحبت کن متقاعدش کن که دوسش داری و حفظ زندگیت برات مهمه امیدوارم زندگیتون پایدار باشه

حق با شوهرته توي اين دنيايي كه ناظم مدرسه به بچه ها رحم نميكنه تو پاشدم رفتي خونه مربي و از همه اونا بدتر وقتي قبل ازدواج بهت گفته كات كن بعد تو بعد از چند سال زندگي دوباره فئات ياد هندستون كرده و اينكه الان تصور خوبي از دوست اجتماعي توي ذهن ها تداعي نميشه ببخش اگه وم گفتم

وا یعنی چی خانم شما اصلا می دونی معنی تاهل یعنی چی. دروغ وینگر ترین عامل بهم خوردن رابطه است این همه آموزشگاه خوب برای موسیقی چرا خونه والا اگر منم شوهرتون بودم هزار و یم فکر می اومد سراغم

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️

خودتون رو جای همسرتون بذارید ،،، چه واکنشی نشون میدادید  ؟؟؟  

حالا جدایی نه ،،، اما باید یک عکس العمل شدید نشون بدن ،،، زندگی باید بر پایه صداقت باشه عزیز 

و اگه چند بار این بی اعتمادیها دیده بشه ،، همسرتون  مجبور به کاری میشه که شاید شما راضی نباشید و من حق میدم بهشون 

متاسفانه حق با شوهرته بهتره یه مدت جهت اعتمادسازی هرجوری اون دوست داره رفتار کنی سعی کن براش شفاف سازی کنی گوشیت دم دستش باشه حتی اگه خواست همه برنامه های مجازیتو پاک کنی البته اگه میتونی و زندگیتو دوست داری

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !