2777
2789

تو مگه نمردی ؟ عسل بدیعی😐

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوبار لنز گرفتم بلد نیستم بزازم جشمم رک بارهم فقط یک چشم گذاشتم تا اخر اونم دراوردم وبعدش هر دوان ...

طرز استفاده شو فیلم آموزشی توآپارت داره دانلودکن

اولش سخته ولی عادت میکنی

اول بایددستات وخوب بشوری بعدلنزبزار رونوک انگشت چهارم یاهمون اشارت به کمک انگشت سومت قسمت پایین چشمتونگه دار باانگشت دست دیگت قسمت بالا بزار رومردمک چشم

برای درآوردنشم بااستفاده انگشت اشاره وشصت سمت چپ بصورت نیشگون گرفتن ازتوچشمت درش بیار 

باکمک دست دیگه بازنگهش دار تابتونی دربیاری لنزو

امیدوارم توصیحاتم خوب بوده باشه

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
طرز استفاده شو فیلم آموزشی توآپارت داره دانلودکن اولش سخته ولی عادت میکنه اول بایددستات وخوب بشوری ...

همین کارو روکردم ولی اون قسمتی که می خوام بزارمش هی می ترسم وچشمام خودبه خود می پره چون مژهام بلند باعث می شه دارم پلک می زنم لنز دربیاد بیرون خلاصه دوبار هزینه کروم وجاش رفت سطل زباله یکیشم از حرص پاره کردم 😊

همین کارو روکردم ولی اون قسمتی که می خوام بزارمش هی می ترسم وچشمام خودبه خود می پره چون مژهام بلند ب ...

خخخخخخخ منم اولش میترسیدم فوری چشممومیبستم ولی انقدفیلمونگاه کردم تمرینن تایادگرفتم ولی خیلی سخته ونیاز به مراقب داره تاچشم عفونت نشه دست بایدقبل بعدش شسته بشه ظرفش خوب شسته تونورافتاب

کلامراقبتای سختی داره همون ک بیخیاال شدی بهتره خخخخ

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش