2777
2789

من دیشب جنینمو توی ۸هفتگی بخاطر خونریزیه زیاد از دست دادم.یه مقدار از ساک حاملگیش مونده.دکتر بهم گفت این دو سه روزه دارو مصرف کن شاید با دارو بیفته.بعدش سونو بده.اگه نیفتاد کورتاژ کن.گفت ۱۰میلی تقریبا ازش مونده.دیشب خونریزیم زیاد بود.نواربهداشتی و لباس زیرم خیس شد.اما امروز خونریزیم خیلی کمه.طبیعیه؟نشانه خوبیه؟

چکار کنم که بقایاش بیفته؟توروخدا راهنماییم کنین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب اینطوری شدم و رفتم اورژانس بیمارستان.بهم‌گفتن یه شانس به خودت بده.اگه این چن روز نیفتاد بعد برو کورتاژ.حالا چون خونریزیمم کم شده نگرانم.

از صبح همش بپر بپرم.گلاب و زعفرانم خوردم.

چن روز بعد از سقط کامل دفع کردی؟چه قرصی به شما دادن؟

من جنین ده روزم با قرص پایین اومد .بقایاش هم تا یه هفته تکه تکه اومد گرمیجات زیاد خوردم و فعالیت هم زیاد داشتم 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌

سلام عزیزم منم تو هفته هشتم سقط داشتم که بقایاش موند و دکترم گفت باید کورتاژ بشی.بعید میدونم دفع بشه.اما من حرفشو گوش نکردم و دکترم و عوض کردم گفت کورتاژ باعث نازایی وهزار جور عوارض دیگه داره رحم نازک میشه و....گفت اصلا لازم نیست بهم بازم متیل ارگونین داد و گفت صبر کن تا یه دوره پریود بشی.حتما با پریودی دفع میشه.منم صبر کردم تو پریودی گررمیجات دمنوش پونه اویشن خوردم بعد پری سونو دادم کاملا دفع شده بود.تو هم به خودت به اندازه یه پریودی فرصت بده.به هیچ وجه کورتاژ نکن

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55

یوقت عجله نکنید کورتاژ کنیا تا یه پریود صبر کن تا یکماه هم شاید طول بکشه ولی دفع میشه.اگه کورتاژ کنی مجبوری شش ماه صبرکنید بعد اقدام کنی اما برای من که با قرص بود ماه بعدش اقدام کردم.کورتاژ رحمو نازک میکنه

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55