2777
2789
عنوان

با این شوهر اخه چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 33 پست
من یه پیشنهاد دارم،به حرفش گوش کن که ببینه به حرفش اهمیت دادی بعد وقتی که حالش خوب و روبراهه باهاش ص ...

شوهر من خیلی بدجنسه خیلیییییییی با این چیزا درست نمیشه واقعا درمونده شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ی یه پست دیگه گغتی بهرمامانم گفت میرم برون میان؟؟؟ تازه مامانت فوت کرده؟؟؟؟ بع نظر من یه چند ماه اصلا نرو بگو نمیخام برم هیچ اسمش نیار،،،،، اصلا تو خونه حرف نزن،،،،، هر چی گفت بگو باشه،،،،، اون میخواد تو رو اذیت کنه بزار بفهمه هیچ چی برات اهمیت نداره بگو اب ک از سر گذشت،،،،، 

من یه پیشنهاد دارم،به حرفش گوش کن که ببینه به حرفش اهمیت دادی بعد وقتی که حالش خوب و روبراهه باهاش ص ...

شوهر من خیلی بدجنسه خیلیییییییی با این چیزا درست نمیشه واقعا درمونده شدم

چراهمیشه باید زنا احترام بذارن،پس کی نوبت مردامیشه??

عزیزم ما زنا فقط با سیاست  باید با مردا برخورد کنیم با لجبازی اونا ازمون زده میشن توخیابون گرگ زیاده مردامونو از راه بدر میکنن با پنبه باید سرببریم 

اگر ب زندگیت علاقه داری نمیخای مشکلی پیش بیا ب حرفش گوش کن اگر زیاد اهمیت نداره تو روش وایسا یعنی چ ...

بهش میگم چطور تو هر شب میری میگه من رفتنم نیم ساعت طول میکشه تو هم هر روز میتونی نیم ساعت بری واقعا من چطور تو نیم ساعت برم و برگزدم واقعا واقعا واقعا از شوهرم متنفرم.یه کارایی میکنه که اگه بگم شاخ در میارید همه چیزو قایم میکنه حتی پوشک بچه یا مواد خوراکی ازش متنفرم

تو ی یه پست دیگه گغتی بهرمامانم گفت میرم برون میان؟؟؟ تازه مامانت فوت کرده؟؟؟؟ بع نظر من یه چند ماه ...

عزیزم منظورم نامادریم بوده.بابام بعد مادرم ازدواج کرده و یه برادر 10 ساله هم از نامادریم و پدرم دارم

عزیزم منظورم نامادریم بوده.بابام بعد مادرم ازدواج کرده و یه برادر 10 ساله هم از نامادریم و پدرم دارم

شماکه توتاپیک اولت همین امساله برج ۳گفتی شوهرت با بابات دعواش شده وقهر

تویکی دیگش همون دعواراگفتی دوسال پیش

اگه سرکاریه چه مرضیه الکی اعصاب بقیه راخوردکنین

والا زن بی دست وپا رواعصابه حالاقصدت ازاین تاپیکات چیه الله علم روزخوش 

خداتمام مریضای اسلامو شفابده😑

شماکه توتاپیک اولت همین امساله برج ۳گفتی شوهرت با بابات دعواش شده وقهر تویکی دیگش همون دعواراگفتی د ...

واقعا متاسفم واست با این طرز فکرت برو درست همه رو بخون...

من گفنم دوسال با بابام قهره و اینکه 3ماه پیشم دعواشون شد

خدا تو روشفا بده که بجای همفکری نمک رو زخم این و اون میپاشی

به نظرم یه مدت نرو اصلا حرفصم نزن،،،، خودش میگ بیا ببرمت،،،، منم برادرام ابن مدل بودن،،،، به زن داداشم گفتم ول کن نیا باهات مگ تحفه است،،،، یه مدت نوفت بیا،،،،،، بعد خودمون برادرمون شستیم ک غلط کردی زن گرفتی حوصله مادر زن نداری بعدم روز تولد زن داداشم آشتی شون دادیم متاسفم برا مادر شوهرت،،،،، خدا حای حقه،،،،، بخدا یه مدت نرو،،،، فکز مکینه تو خانوادت بیشتر دوس داری حساسیتش کم کن،،،،،، کمتز از یک ناه میاد بهت میگ بیا ببرمت،،،،،، یا بیا برو،،،، اگ گفت چرا نمیری بگو سپزدم خودم به خدا تو،،،،،،،، گوش. بده اثز داره ان شالله 

واقعا متاسفم واست با این طرز فکرت برو درست همه رو بخون... من گفنم دوسال با بابام قهره و اینکه 3ماه ...

واسه خودت متاسف باش اگع قهربودن چطور شوهرت  چندماه پیش خونشون افطاری اومده بود این شوهربااین اخلاق بعد قهربود ولی افطاری را ردنکرده بود بعدشم خردادماه میشه ۵ماه پیش نه ۳ماه پیش کمترسوتی بده

اینا نمک روی زخم نیستن