2777
2789
عنوان

با این شوهر اخه چه کنم

1104 بازدید | 33 پست

بچه ها من 4ساله ازدواج کردم خودم 26و شوهرم 38سالشه و یه دختر 2ساله دارم

ازین چهارسال 3سالشو به نا دلایل الکی شوهرم قهر بوده با پدرم الانم قهرن.درحالی واقعا خانوادم بهش بالاترین احترام کردن

منزل پدر من کرج و من ساکن تهرانم من ماهی یه بار اخر هفته ها میرم خونه پدرم پنجشنبه بعدازظهر با پدرم میرم کزج(کار بابام تهرانه)شنبه ساعت 6صبح باز پدرم برمیگردم فقط هم ماهی به بار میرم

الان شوهرم میگه دیگه حق نداری بری.صبح باید بری غروب برگردی.اخه من با یه بچه کوچیک چطور با اتوبوس مترو صبح برم غروب تا قبل 4برگزدم لطفا همفکری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مرد ظالمی بهش بگو خودت دختر داری از قهر و اه یه پدر و مادر نمیترسی فردا دامنتو بگیره اختلاف تو با پدرم بدون دلیل کم نیست الانم ماهی یکبار بازم محدودیت میزاره واقعا مردم چرا انقدر ظالم شدن درک نمیکنم

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود

گوش نده به حرفش ،نذاربهت زور بگه 

تهدیدش کن به قهر وجدایی 

مشکل داره خودش نیاد به شماچیکار داره?

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

خوب مشکل دو نفر دیگه به شما ارتباطی نداره! همون روال خودت و هر هفته! برو

نه اینکار اشتباهه محضه اون شوهرته باید به حرفاش احترام بزاری خدانکرده زندگیت به مشکل برمیخوره تابع حرف شوهرت باش

وقتی از همون اول یه محدودیتی رو میپذیری اونم کم کم اون نوع محدودیت رو بیشتر میکنه ، تو این مدت باید کمترش میکردی ، دست پیش میگرفتی که پس نیوفتی 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

[QUOTE=75187968]چه مرد ظالمی بهش بگو خودت دختر داری از قهر و اه یه پدر و مادر نمیترسی فردا دامنتو بگیره اختلاف تو با ...[/QUOخودش هم هر روز میره خونه مادرش.من مامانم فوت کرده بابام که تا شب سرکاره اینطوری میگه که دیگه من نتونم بابامو ببینم اخه من صبح برم غروب بیام میخوام در و دیوار خالی ببینم مادرم فوت شده

نه اینکار اشتباهه محضه اون شوهرته باید به حرفاش احترام بزاری خدانکرده زندگیت به مشکل برمیخوره تابع ح ...

چراهمیشه باید زنا احترام بذارن،پس کی نوبت مردامیشه??

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

[QUOTE=75187968]چه مرد ظالمی بهش بگو خودت دختر داری از قهر و اه یه پدر و مادر نمیترسی فردا دامنتو بگ ...

خیلی دلم سوخت برا پدرت😔اون دلخوشیش دیدن تو و نوه شه انشالله خدا کمکت کنه مثل روال قبل بری دیدنش😢