2777
2789

بچه ها شش روز پری عقب افتاده . دو بار پریروز بی بی زدم هاله کمرنگ افتاد رفتم از دادم گفت مثبت ضعیف هست. عدد رو نگفت . دکتر گفته شنبه برم تیتر بتا بدم . یه بی بی با یه مارک دیگه امروز زدم منفی شد . نمیفهمم دیگه چیکار کنم . شنیدم مثبت  ضعیف باشه یا پوچه که سقط میشه و پری میاد و یا بعدش مثبت میشه . بیاین کمک . از فکر خوابم نبرد. ما خیلی بچه دوست داریم . یه بار هم قبلا حاملگی پوچ داشتم قلب تشکیل نشد . هشت هفته سقط شد . حالا میخوام مثل اون دفعه نشه . اون دفعه هم اولش گفتن مثبت ضعیف هست. کمک. کمک ...........

مهم اینه که یک مادر خوب بشم . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای مثل اون دفه نشه کپسول اووبوست بگیر بخور کیفیت تخمک هات بره بالا.... 

قبل بارداری نه الان که کار از کار گذشته... 

احتمالا شیمیایی بوده دفع شده

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

انشالله که باردار باشی عزیزم

منم بی بی چک زدم بعد۱۲ ساعت مثبت شد آزمایش دادم گفت مثبت ضعیفه باید دوباره تکرار کنی سونو دادم گفت مشکوک به کیست یا خارج رحمی.

حالا قراره شنبه برا تیتربتا برم

خــدا جــون مــمــنــونــتــم💝

سلام.وقت بخیر من دوروز ب موعدم مونده بود بی بی زدم هاله افتاد.روز موعود زدم منفی شد .صرف کنجکاوی روز موعود رفتم از مشکوک شد جوابش .دو روز بعد موعود بتام شد 243.من زیادی عجله کردم و خیلی هم اعصاب خودمو بهم ریختم.شما آروم باش ایشالا هر چی خدا بخواد

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
خانما نیستین؟ شوهرم خوابیده . همش میگه ول کن . من نمیتونم 

من فقط یک سوال دارم. یک سال و خورده عضوی ولی فقط 76 تا پست گذاشتی واقعا؟؟؟؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم