https://sarashpazpapion.com/recipe/40bd49fd4f3bfeb59dd6a73c3f337cdc
مواد لازم برای۸ نفر
https://sarashpazpapion.com
شیر ۱ پیمانه
کره نرم شده ۶۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۵۰ گرم
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
آرد (حدودا 500 گرم) ۴ پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
بهبود دهنده ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه
۱- یک لیوان شیر ولرم که هم دمای بدن باشه را با خمیرمایه و 1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کرده ده دقیقه در ظرفی با سرپوش، استراحت میدهیم.
۲- تخم مرغ و کره و نمک و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و بعد خمیرمایه رو اضافه میکنیم.(نائبی)
۳- سپس آردی رو که از قبل بهبود دهنده بهش اضافه کردم و الک کردم را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر سیر آرد شود و بدست نچسبد. شاید کل آرد لازم نشود چون آردها با هم فرق دارن.
۴- روی خمیر را سلفون میکشیم تا استراحت کند و ور بیاید و حجمش دو سه برابر شود. اگر بعد از این مدت زمانی، وقتی خمیر را با انگشت فشار می دهید گود شود، اما به حالت اولیه برنگردد، آماده استفاده است.
۵- بعد حدود ۲ دقیقه ورزش میدیم تا هواگیری بشه.بعد خمیر را به چانه های 80گرمی تقسیم میکنیم خمیر رو نکشید با یه چاقوی تیز جدا کنید
۶- یه نایلون تمیز و بزرگ رو یکم چرب کردم چونها رو روش با دست باز کردم اندازه یه نعلبکی وسطش رو با ته ماسوره یا در یه بطری نوشابه جدا کنید و باز روش رو با پارچه تمیز بپوشونید حدود ۱۰ دقیقه
۷- تو این فاصله یه قابلمه کوچیک رو تا نصفه روغن بریزید تا دوناتها داخلش غوطه ور بشه و بزارید با شعله ملایم خوب گرم بشه بعد یه دونه از خمیر رو به کمک نایلون زیرش جدا کرده بزارید تو روغن و با قاشق مرتب از روغن داغ روی خمیر بریزید و زود زود بر گردونید میبینید که سریع پف میکنه😉
۸- حتما دونه دونه سرخ کنید که عالی بشن بعد تو سبد بزاریدشون تا روغن اضافیش بریزه در اخر یا پودر قند بپاشید یا با شکلات و ترافل تزیین کنید...(بچه های من ساده دوست دارن فقط پودر قند الک کردم☺️ ) نوش جان🌺 Naebi
سایر نکات
دوستان غیر از اون تایمی که برای طرز تهیه و پخت هست دو ساعت استراحت اولیه و بیست دقیقه استراحت دوم نیازه
اندازه ها با لیوان دسته دار فرانسوی هست) آرد لیوان آخری رو کم کمک اضافه کنید...ممکنه از این مقدار کمتر یا بیشتر نیاز باشه☺️
بهبود دهنده(من فقط برای لطافت بیشترش زدم..اگه نباشه هم مشکلی پیش نمیاد)
همه نکاتی که خودم رعایت کردم رو تایپ کردم اگه رعایت بشه حتما دونات تون عالی و تپلی میشه?
منبع :سرآشپز پاپیون
وبسایت :
https://sarashpazpapion.com