2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد نیس؟مامانم فک میکرد با دوس پسرم در حد دست و روبوسی رابطه دارم اعتماد میکرد آزادی میداد ولی ما خیل ...

نه چرا بد باشه بد اونه که به کسی آسیب بزنه نه تو تو زندگیتو درست انجام دادی تو عشق و حال کردی نوش جونت همه جوون ها میکنن یه عده ادا تنگارو درمیارن یه عده هم میان میگت 

اخه چيكار كنم  جواب بدم ميگن بي ادبه نفهمه

خب عزیزم جواب دادن مودبانه با روی خوش من با روی خوش جواب همه رو میدم بدون بی احترامی اگع بزرگتر  باشه رعایت میکنم خیلی یه بوس هم میکنم ولی حرفمو میزنم 

یه بار قرار بود مراقب بچه همسایمون باشم ، یواشکی رفتم سر یخچال و به غذاهاشون ناخونک زدم. مال ۱۲ سال پیشه اما هنوز از کارم شرمندم

خدایا ، مردم کشورم را از قرن ۱۴ به قرن ۲۱ هدایت فرما پلیز!
گشنم شد بابا چه تعريفي كردي از دستپختت

اطرافیان میگن بیشتر ولی خودمم حس کردم  

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
نه چرا بد باشه بد اونه که به کسی آسیب بزنه نه تو تو زندگیتو درست انجام دادی تو عشق و حال کردی نوش جو ...

فداتشم خیلی مهربونی

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
یه بار قرار بود مراقب بچه همسایمون باشم ، یواشکی رفتم سر یخچال و به غذاهاشون ناخونک زدم. مال ۱۲ سال ...

آخی کاره بدی نکردی ها من اگه جایی باشم گشنه ام باشه میگم بهم یه چیزی بده بخورم 😂😂امن احساس میکنم من پررو و راحتم ولی بی ادب نیستم 

چه كد بانويي ميشه منو نهار يا شام دعوت كني خونتون؟! دلم خواست اخه

قربونت برم خونتون کجاست؟البته نظر لطفته مطمئنم دستپخت خودت بهتره