2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم بهم کم محلی میکنه انگار کنارش نیستم احساسات من واسش مهم نیس بعضی وقتا خیال خیانت به سرم میزنه ولی نمیتونم آخه من مگه چی ازش میخوام فقط یکم محبت و توجه این چیز خیلی زیادیه؟؟؟ 

شوهرم بهم کم محلی میکنه انگار کنارش نیستم احساسات من واسش مهم نیس بعضی وقتا خیال خیانت به سرم میزنه ...

عزیزم نع اصلا حتی فکره همچین عملِ وقیحی مثل خیانت رو هم نکن،بعضی مردا کلا بلد نیستن محبت کنن،باهاش حرف بزن

امروز باهم رابطه داشتیم بعد شک کردم ک نکنه کار اشتباه کردیم و باردارشم گفتمش برام قرص اورژانسی بگیر گفت باشه بعد پیش دوستاش بود ساعت 1ونیم گفتمش برام قرص بگیر و بیا خونه دیگه دیره گفت میخوام بمونم پیش دوستام بیا ببرمت خونه مامانت گفتم بابا الان خو دیر وقته زشته برم گفت چون اعصابمو خورد کردی منم برات قرص نمیارم تا اعصابت خورد بشه

عزیزم نع اصلا حتی فکره همچین عملِ وقیحی مثل خیانت رو هم نکن،بعضی مردا کلا بلد نیستن محبت کنن،باهاش ح ...

خیلی بهش حرف میزنم میگم بابا من زنتم چرا احساس من واست مهم نیس چرا هرچی میگم راضی نمیشی میگه برو بابا چرت نگو