2777
2789
عنوان

کاش بودی

264 بازدید | 14 پست

سلام بابایی خوبی این منم سحر دخترت دختری که حتی شک داره تو اونو ب یاد بیاری  دختری که همیشه حسرت لمس نگاهت، شنیدن صدات محبت هات و نوازش پدرانه ات رو داشته و داره دختری که گاهی به تصویر تو تلویزیون هم حسادت می‌کنه بابا جون بخدا بی پدری سخته خوش بحالت که تا زنده بودی پدر داشتی بابایی خیلی سخته میبینی همه بابا دارن اما تو بابا نداری بخدا خیلی دلم برات تنگه سخت ترین قسمت دلتنگیم رو نمی‌دونم یادته یا ن اما من گریه های شب قبل از عقد رو یادمه، یادمه چقدر دوست داشتم تو اون لحظه کنارم بودی الان هم همون قدر دلتنگتم بالشم دوباره از اشک پر شده اما بازهم تو نیستی

به اندازه تمام لحظاتی که نداشتم دلتنگتم از من گله نکن بخدا پای اومدن و دیدن ی سنگ بجای پدرم رو ندارم یهو دیدی اومدم و دیگه برای همیشه پیشت موندم  از بس که دلتنگتم

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق بابام بودم به طوری که یک لحظه نمیتونستم بدون بابام زندگی کنم هر وقت فکر میکردم یه روز بابام نباشه چیکار کنم  اونقدر گریه میکردم 

خداروشکر الان دلم از بابام شکست خیلی خوشحالم چون خیلی خیلییییی وابسته بابام بودم الان خیلی کم شده وابستگیم

عشقم خدااااا. و همسرم. و دخترم. دوستتون دارم
دوستان قدر باباهاتون بدونیدالان که بابام نیس تازه میفهمم چقدر دوستش داشتم ونمیدونستم

من که از شش ماهگی ندارمش اما نمی‌دونم چرا این همه بابایی هستم

من عاشق بابام بودم به طوری که یک لحظه نمیتونستم بدون بابام زندگی کنم هر وقت فکر میکردم یه روز بابام ...

خدا واست حفظش کنه تا هست قدرش رو بدون بعداً فقط حسرت ی لحظه دیدنش رو میخوری

خدا واست حفظش کنه تا هست قدرش رو بدون بعداً فقط حسرت ی لحظه دیدنش رو میخوری

ممنون عزیزم  ولی دیگه مثل قبل حسی بهش ندارم 

جون خیلی خیلی بین من و داداشم فرق گذاشت ازش دلم شکست

عشقم خدااااا. و همسرم. و دخترم. دوستتون دارم