2777
2789
عنوان

عکس

211 بازدید | 34 پست

بچه ها میگم بی بی چک ک مرض نداره الکی خود بخود هاله بندازه...حتما ی هرمونی هست دیگ.مگ نه?.. دیدین منفی بوده باشه و هاله انداخته باشه اوتم واضح و صورتی

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
مبارکه👏👏👏👏

من س تا بی بی چک گذاشتم یکیش زیر پنج دقیقه یکیش پنج دقیقه یکیش ی ساعت هاله انداختن ینی کاذبه?

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره یجا خوندم اگر کلیه پروتین  دفع کنه  بیبی مثبت میشه ینی مثلا مشکل کلیوی داشته  با ...

اخه ندارم مشکلی ن کیست ن کلیه هیچی

اره من دیدم دوتا خط پر رنگ انداخته بود ولی طرف باردارنبود

حتی چند تا مارک بی بی چک??

ان شاالله مامان شدی مبارکه خانمی

دعا کن برام دوستم مرسی عزیزم

من س تا بی بی چک گذاشتم یکیش زیر پنج دقیقه یکیش پنج دقیقه یکیش ی ساعت هاله انداختن ینی کاذبه?

نه عزیزم بارداری چرا باورت نمیشههههه😍😍😍😍

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
نه عزیزم بارداری چرا باورت نمیشههههه😍😍😍😍

نمیدونم بدجور درد پریودی پیچیده بهم ی ساعته.کمرمم ک چند روزه داره میمیره از درد

حتی چند تا مارک بی بی چک??

اره بخدا واسه جاریم بود بعد نزدیک یه ماه همش بی بی چک میزد دوتاخط میوفتاد اینم بگم تادو سه ماه پریودنشد بعدرفت دکتر دارو داد پری شد بعد ازاون باردار شد

اره بخدا واسه جاریم بود بعد نزدیک یه ماه همش بی بی چک میزد دوتاخط میوفتاد اینم بگم تادو سه ماه پریود ...

حتما کیست داشته نداشته???

مواظب خودت باش مامان شدی 😍

الهی ک نفست حق باشه و مامان شده باشم گلم