2777
2789
عنوان

😔😔😔😔 بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 72 پست
سلام بی بی کمرنگ هم مثبته واسه منم کمرنگ بود 

مال شماچنددقیقه بعدهاله انداخت؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سابقه نداشت زودترازموعدپریودشی؟

همیشه دوره هام 28 روزس

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
سلام عزیزم میشه مثبت کاذب باشه?

اره ولی یه بارم بی بی دیگه بزار اگ اونم مثبت شد بارداری اولش هم یه نور حسابی بنداز ببین هاله واقعا بعد ده دیقه میاد یا اولشم هست ولی سخت دیده میشه .میگن بی بی باید همون اول مثبت شه مال منم همون اول مثبت شد ولی یه چیزم بگما من هفت ساله هیچوقت مثبت کاذب بی بی رو ندیدم همیشه دقیق منفی،مینداخت .کیست که نداری ؟امپول چی نزدی ؟

قبلش بی بی بزنیم درطت جواب نمیده؟اینجاخیلیامیگن یه هفته مونده به موعدبی بی زدیم درست بود

بستگی به این داره که سیکلتون چند روزه است

تقریبا دو هفته بعد از تخمک گذاری هرمون hcg قابل اندازه گیری میشه

جانا دلم ربوده ای فریبانه...
دیگ میترسم برم  منفی باشه.الان این یکی بی بی چکمم هالهانداخت اما بعد ی رب

میگن باید با اولین نمونه ادرار صبح بی بی بزنین سعی کن تا فردا صبح صبر کنی و اگه میخوای خیالت راحت بشه با دو مارک بی بی مختلف همزمان با همون نمونه صبح تست کن

جانا دلم ربوده ای فریبانه...
بستگی به این داره که سیکلتون چند روزه است تقریبا دو هفته بعد از تخمک گذاری هرمون hcg قابل اندازه گی ...

من دوره هام قبل28روزه بودالان چندماهه هم25هم27هم28 از25کمترنمیشه از28بیشترامروز28روزه دوماهه که دیگه جلوگیری نمیکنیم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏