2777
2789
عنوان

😔😔😔😔 بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 72 پست
عزیزم برای من یک هفته بعد از تاخیر مثلت شد اونم با هاله کمرنگ، ولی کاترین هم بهت گفت منم همین تجربه ...

ضعف معده دارم سینمم گاهی تیر میکشه.معدم درد میکنه تخمدونم تیر میکشه

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرق درد سینه در بارداری و غیر بارداری( پریود) اینه که تو بارداری سینه تیر میکشه نه اینکه فقط درد کنه. به نظرم بارداری، رعایت کن چندروز دیگه دوباره بی بی چک بزار، برای فهمیدنش عجله نکن استرس نده به خودت عزیزم.

فرق درد سینه در بارداری و غیر بارداری( پریود) اینه که تو بارداری سینه تیر میکشه نه اینکه فقط درد کنه ...

من ی سقط داشتم 😔😔 امروزم کلی امیدوار بودم اخه دیشب دوتا بی بی چکم مثبت شد امروز اما منفی

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
امروز روز دوم تاخیره پس چرا امروزم منفی بود

صبح بی بی زدی؟

گاهی تخمک گذاری دیر تره

و لقاح دیرتر انجام میشه

اگه بی بی منفی بوده یا باردار نیستی( که ان شالله باشی)

یا چون لقاح دیر تر انجام شده بی بی کمی دیر تر جواب میده

پس چاره ای نیست جز اینکه چند روز دیگه صبر کنی اگه پریود نشدی دوباره بی بی بزنی

یا اگه خیلی عجله داری برو ازمایش بده

جانا دلم ربوده ای فریبانه...
صبح بی بی زدی؟ گاهی تخمک گذاری دیر تره و لقاح دیرتر انجام میشه اگه بی بی منفی بوده یا باردار نیست ...

صبح اولین ادرار نبود ولی کامل منفی نبود هاله ای چیزی نداشت اره چاره ای ندارم جز صبر کردن

من ی سقط داشتم 😔😔 امروزم کلی امیدوار بودم اخه دیشب دوتا بی بی چکم مثبت شد امروز اما منفی

عزیزم منم بارداری دومم هست قبلی رو از دست دادم.چون قلب نداشت، برای این یکی دیگه عجله نکردم با اینکه حس میکردم باردارم، بازم یک هفته صبر کردم، استرس بدترین چیزه، چه فرقی میکنه الان بفهمی بارداری یا دوروز دیگه، اگر فکرش اذیتت میکنه،ازمایش خون بده 

منم ديروز ١٩ سيكلم بود يه قطره خون ديدم امروزم همش لك زرد،احتمال بارداري هست؟ سيكلام ٢٨ روزه هست،٨ آذر موعدمه ،دارم پري ميشم؟كلافم كلا چي ميتونه باشه😭

مامان دو تا ني ني😍❤️ پسرم عاشقتم❤️تو دليم نفسم خوش اومدي💋💋
عزیزم منم بارداری دومم هست قبلی رو از دست دادم.چون قلب نداشت، برای این یکی دیگه عجله نکردم با اینکه ...

میگم الان بی بی چکمو دیدم ..دیدم ک هاله انداخته

صبا جان پس شک نکن که بارداری، اون که منفی شده حتما خراب بوده بی بی چکه من که دوس دارم بهت تبریک بگم ...

همون بی بی چک ک منفی شد همون هاله انداخته...الان دیدمش...مرسی عزیزدلم برام دعا کن

همون بی بی چک ک منفی شد همون هاله انداخته...الان دیدمش...مرسی عزیزدلم برام دعا کن

وای ایشالا، صددرصد که شد بیا اینجا بهمون خبر بده ها   

من و نی نی م همین الان برات دعا کردیم

وای ایشالا، صددرصد که شد بیا اینجا بهمون خبر بده ها       من و نی نی م همین الان بر ...

فداتشم عزیزم مرسی ..چشم خبر میدم...انشالا ک نی نی سلامت بیاد بغلت