2777
2789
عنوان

از خانواده ی شوهرم متنفر شدم

328 بازدید | 16 پست

دلم گرفته:((  نامزدم همه چیشو به خانوادش مادرش و خواهراش میگه ولی به من هیچی نمیگه ، ادم بدی نیستا ، ولی نمیدونم انگار منو از خودش نمیدونه :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون اونطوری بزرگ شده...شوهر منم همه چیو میگف حتی تو خونمون پشه پر میزد ،خداروشکر داره کم کم بهتر میشه ولی خو خیلی چیزا رو خانوادش میفهمیدن ک من دوسنداشتم

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

بیست و خورده ای سال با کس هایی دیگه بوده. زمان لازمه. سعی کن وجوه اشتراک بینتونو پیدا کنی و تقویت کنی. یواش یواش بهش هشدار بدی فلان و فلان حرف به خانوادت اصلا نگو. تا راز دار بودنو یاد بگیره.

اون اونطوری بزرگ شده...شوهر منم همه چیو میگف حتی تو خونمون پشه پر میزد ،خداروشکر داره کم کم بهتر میش ...

خدا کنه اینم بهتر بشه ، خانوادش میدونن چقد مول داره تو بانک از همه چیش خبر دارن برنامه ریزی میکنن ک فلان قدربزار برای رهن خونه ، ولی من امن یکی دوبار پرسیدم نگفتهچقد داره و بحثو عوض کرده

خودت میگی نامزد پس هنوز شناخت کافی روت نداره که بخاد همه مساعلشو بهت بگه هرچی باشه اونا بزرگش کرن و با اونا بیشتر زندگی کرده تا شما تا وقتی بخای قلق شوهرتو دست بگیری کمش یک‌سال طول مبکشع. عجله نکن مخصوصا اینکه سنتی هم‌ازدواج کردین 

من اوایل خیلی باهاشون خوب بودم ولی مادرشوهرم چنتا کار کرد ک بکل از چشمم افتاد. الان ازشون متنفرم فقط بهشون بی محلی میکنم. یساعت پیشم مادرشوهرم اومد خونمون اولش باهاش خوب بودم یهو حرف مزخرفی زد دیگه بهش رو ندادم همین ک شوهرم رفت اونم فهمید حوصلشو ندارن سریع رفت 

قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند، قلبشان درد میگیرد، دستانشان میلرزد... ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند، آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...