جوزا۷۷ مدیر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 1925 عنوان خانومایی که دوبار حامله شدن بیان لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 43 پست خانوما شما بارداری اولتون علایمش با بارداری دومتون فرق داشت یا عین هم بود ؟منظور قبل موعد هس لطفا ج بدین امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ... 1397/09/01 | 15:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوزا۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 1925 سه بار حامله شدم هر سه بار فرق داشت میشه فرقاشو بگی ینی جوری بود ک فکر کنی بارداری یا مثلا اولی قبلش حالت بد بود ولی دومی بدون علایم؟؟ امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
مرضیه_ایلیا عضویت: 1393/10/19 تعداد پست: 19226 فرقشو بم میگی؟؟؟ سر اولی حالت تهوع نداشتم سر دومی بشدت داشتم سر اولی غذاهای پختنی عاشقش بودم سر دومی دلم فقط حاضری میخواست سر اولی بیحال و همش خواب و تنبلسر دومی انقد زرنگیودم یه دیقه نمیتونسم بشینم خوابمهم کم بود خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
یاس1400 عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2849 تو بارداری اولم خیلی لوس بودم 😁😁 و استراحت و تو خونه مامانم و دست به سیاه و سفید نمیزدم 😊😊😊ولی تو دومی خیلی اتفاقی بود بارداریم. و یه بچه یه ساله داشتم و خودم همه کارارو میکردم. ویارم کمتر بود. ولی توی بارداری اولم ویار شدیدددددد داشتم تا چهارماهگی.
جوزا۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 1925 سر اولی حالت تهوع نداشتم سر دومی بشدت داشتم سر اولی غذاهای پختنی عاشقش بودم سر دومی دلم ... قبل موعدت چطوری بودی ؟فرقشو میگم امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
جوزا۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 1925 تو بارداری اولم خیلی لوس بودم 😁😁 و استراحت و تو خونه مامانم و دست به سیاه و سفید نمیزدم 😊😊😊 ول ... آهان ... خو قبل موعدت با هم فرق داست این دوبار؟؟مثلا بعضیا قبل موعد بی حال میشن و پادرد اینا بعضیا نه ...شما هر دوش عین هم بود؟؟ امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
مرضیه_ایلیا عضویت: 1393/10/19 تعداد پست: 19226 قبل موعدت چطوری بودی ؟فرقشو میگم من سه بار حامله شدم آخری سقط شد ولی سر دوتای اول بشدت ضعف داشتم همش گشنه بودم عاشق لیموترش وخیارشور بعد که بیبی زدم مثبت سدسر سومی اصلا گشنگی واینا نداشتم ولی هوس ترشی وخیارشور وداستم خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
پارادایس۲۲ عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 1562 من خیلیاش فرق داره خیلی هاشم یجوره اون هفته جنسیت مشخص میشه
mami_helen عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 188 میگن ویار دختر شدیدتره. تجربه شما چطور بوده؟ واقعا اینطوره؟ به آرزوهام قول رسیدن دادم💪😎🙂
لارا58 عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 1067 میشه فرقاشو بگی ینی جوری بود ک فکر کنی بارداری یا مثلا اولی قبلش حالت بد بود ولی دومی بدون علایم؟؟ بارداری اولی سینه هام حساس و شدیدا بزرگ شده بود لک بینی لانه گزینی داشتم از هفته پنجم تهوع شدیدی داشتم ترشحاتم هم زیاد بود بارداری دوم هیچ علامتی نداشتمبارداری سوم احساس سرما ولرز میکردم تهوعم هم از هفته هفت شروع شد که شدتش از اولی کمتر بود و فقط بعد از ظهر ها داشتم
جوزا۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 1925 من سه بار حامله شدم آخری سقط شد ولی سر دوتای اول بشدت ضعف داشتم همش گشنه بودم عاشق لیموترش و ... آهان مرسی عزیزم امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
پارادایس۲۲ عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 1562 من اولیم ک دختربوده اصلاتانه ماهم شدم نفهمیدم والااصلاا ذیت نشدم این یکی چرا
جوزا۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 1925 من خیلیاش فرق داره خیلی هاشم یجوره اون هفته جنسیت مشخص میشه ن منظورم قبل موعد ک بفمی حامله ایی ... مثلا اولی با دومی علایمش یکی بود یا فرق داشت امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
mami_helen عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 188 اخه من سر دخترم خیلی خیلی و یارم شدید بود دیگه میترسم دومی رو بیارم از ترس ویار به آرزوهام قول رسیدن دادم💪😎🙂
جوزا۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 1925 میگن ویار دختر شدیدتره. تجربه شما چطور بوده؟ واقعا اینطوره؟ من افتضااااح بووود ... تا ماه ۹حالت تهوع داشتم امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
mami_helen عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 188 من افتضااااح بووود ... تا ماه ۹حالت تهوع داشتم وای خیلی حسه بدیه به آرزوهام قول رسیدن دادم💪😎🙂