2777
2789
عنوان

خون در مدفوع نوزاد😔😟

948 بازدید | 45 پست

از سه ماهگی تو مدفوع نوزادم خون میبینم شیر خودمو میخوره تا حالا دوبار آزمایش دادم هیچی عفونت  نبوده گفتن حساسیت به پروتئین گاویه منم دیگه رفتم تو رژیم

اما بازم تو مدفوعش خون میبینم

کلافه شدم 

همش اسهاله

وزن گیریش خوبه (زیادیم هست) اما خیلی نگرانشم

کسی تجربه ای داره؟

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر سوهر من کلا دیگه شیر و لبنیات نخورد بچش خوب شد

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷

من همه این کار ها را کردم در اخر بچم شیر خشکش دادم خوب شد ی سری مشکلات دیگه پیش اومد

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.

من بچم ی مدت اسهال شد خوب نمیشد بعدشم زد ب ادرار زیاد

طوری که تا گردنش خیس میشد هزارتا ازمایش گرفتیم خوب نشد

بردم ی دکتر طب سنتی تا نبضشو گرفت گفت عفونت تو بدنشه زده ب مثانه و ....گفت آب سیب بده.سیب بخار پز کن پورشو بهش بده.عسل بده.اینا بدنوپاکسازی میکنه.

ی قاووت ۲۸ بذر مخصوص کودکانم داد 

همه‌دنیای من نگاه مَمَد😍
من بچم ی مدت اسهال شد خوب نمیشد بعدشم زد ب ادرار زیاد طوری که تا گردنش خیس میشد هزارتا ازمایش گرفتی ...

هنوز فقط شیر میخوره آدرس دکترتو میدی

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته