2777
2789

سلام دوستان یه دکتره خوب تو اهواز برا تزریق ژل ب لب بهم معرفی کنید

و اینکه اونایی ک ژل تزریق کردن لطفا تجربه هاتونو بگید ،من میخوام کاملا طبیعی بشه ک کسی متوجه نشه   و اینکه کسی بوده ک لبخندش لثه ای باشه و در ستش کرده باشه ب چ روشی ؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا چی پشیمون شدی ؟ ب خاطره اینکه ۶ ماهی یبار باید تزریق کرد؟

اره هميشگي هست بعد ممكنه اونجوري كه مي خوام نشه بعد اينقدر توي اينستا ديدم بعضي ها بعد سالها مداوم تزريق كردن شكل لبشون زشته شده  

بلاخره مواد و جسم خارجي وارد بدن ادم مي شه و اصلا طبيعي نيست 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕

من لبخند لثه ای دارم خخ رفتم چند تا دکتر ولی انجامش ندادم.بوتاکس مشکل رقع میشه فقط دکتر گفت نوشیونی با نی نمتونی بخوری.اگر میخای بوتاکس کنی واسه لبت دیگه ژل نزن.یکیش بسه خخخ 

من لبخند لثه ای دارم خخ رفتم چند تا دکتر ولی انجامش ندادم.بوتاکس مشکل رقع میشه فقط دکتر گفت نوشیونی ...

عزیزم بوتاکس کجای لبتو میخواست بزنه؟ من بوتاکس کردم برام تاثیری نداشت کناره های دماغم زد و خط بین سوراخای بینی پیش دکتر رادمنش رفتم

عزیزم بوتاکس کجای لبتو میخواست بزنه؟ من بوتاکس کردم برام تاثیری نداشت کناره های دماغم زد و خط بین سو ...

نگفت کجاش یعنی منم نپرسیدم چرا تاثیر نداشت یعنی بازم میخندیدی لثته معلوم میشه به  من گفت که لبت فلج میشه بالا نمیره دیگه .

نگفت کجاش یعنی منم نپرسیدم چرا تاثیر نداشت یعنی بازم میخندیدی لثته معلوم میشه به  من گفت که لبت ...

اره مشخص بود ،پیش کدوم دکتر میخواستی بری؟ یعنی گفت کلا نوشیدنی با نی باید بخوری ؟