2789
عنوان

چند نکته که خوبه خانوما توی خاستگاری رعایت کنند!با تجربه ها بیان🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 50155 بازدید | 602 پست
@haghtalab       اميدوارم برات مفيد باشه عزيز دلم صفحه ٧ و ٨ راجب ازدواج با د ...

وای شمعدونی جان شما  فوق العاده ای  ممنونم

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼
پاشنه مخفي! اين مدله  واسه قد كوتاها خيلي خوبه

شمعدونی جون یه سوال به پسری که بهمون علاقمندهو از قضا فامیله از نطر اوضاع مالی و شرایط این چنینیش ایده اله اما بهش حسی نداریم و علاقه نداریم چه کنیم

بقیع میگن بزار بیاد حرف بزنین ولی من میگم نه من نمیخوام 

خودمم سر از احساسم در نمیارم یه روز میگم نه یه روز میگم همین خوبه 

تو بزرخ احساسی بدیم 

چه کنم

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پاشنه مخفي! اين مدله  واسه قد كوتاها خيلي خوبه

عزیزم میشه بگید من در جواب کسی که میگه قصد ازدواج داری چی بگم که هم نگه دختره هوله هم اینکه اگه مورد خوبی هس ندیده نخوام بگم ن

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم من شاغلم توی اجتماعم 

چقدر خوووب كه خودتون ميتونيد ، فرد مورد نظرتونو پيدا كنيد

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
عزیزم میشه بگید من در جواب کسی که میگه قصد ازدواج داری چی بگم که هم نگه دختره هوله هم اینکه اگه مورد ...

عزيزم توي متن ها دقيقا راجب همين قضيه مطلب بود.....

اگه ازتون مي پرسن، بگيد بله، چرا كه نه! اگر مورد مناسبي باشه كه خانوادم تاييدش كنن!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
شمعدونی جون یه سوال به پسری که بهمون علاقمندهو از قضا فامیله از نطر اوضاع مالی و شرایط این چنینیش ای ...

عزيز دل 

تا با كسي حرف نزني رفت و امد نكني! چطور ميفهمي مناسب هست!؟

چه بسا دخترا و پسراي كه در نگاه اول ادم رو جذب ميكنن و بعد كه ادم ميره و به دنيا شون وارد ميشه ! چيزي جز سر اب در وجود طرفش نميبينه!

شمعدونی جون مرسی از تاپیک مفیدت🌺

یه سوال

من محجبه م و توی جلسات خواستگاری چادر میپوشم ، به نظرتون وقتی جلسات ادامه پیدا میکنه لازمه خواستگارم اندام من رو‌ببینه؟ یا‌ موی من رو؟ فرض رو بر این بذارین که خودشون درخواست مستقیمی نداشته باشن

#چرا بعضي دختر خانم ها خواستگار ندارند! يا خواستگاري هايشان به ثمر نمي نشيند!

دلایل را بررسی کنید، شاید شما یکی از این موارد باشید:

۱)مادر یا پدرتان ترش رو هستند! یا خودتان خوی گرمی ندارید ! و دیگران را ناخواسته در برخورد اول پس می زنید، گرمی و گیرایی و چهره ی بشاش، لبخند، روی باز ، کلمات محبت امیز ادب شما را نشان می‌دهد!

۲)شاید زیادی سخت گیر هستید،یا اینکه مدام خود را با سایر دختران مقایسه میکنید! و شاید بررسی درستی از خود تان و شرایطتان ندارید!

۳)شیوه و اندازه ی رابطه با جنس مخالف را نمی شناسید و زیادی بی روح و مغرور ! یا خیلی لوس و سبک به نظر می رسید!

۴)مته به خشخاش می گذارید و برای مسایلی که خیلی مهم نیستند مانند چهره ، یا ... خواستگاران را رد می کنید!

۵)خجالت و غرور بی جا را کنار بگذارید !!در پاسخ دوستان آشنایان و نزدیکان ، وقتی می پرسند کی ازدواج میکنید، ؟یا خواستگار دارید ؟ یا انشالله عروسیتان!🍀با لبخند و شوخی بگویید ، مورد مناسب را برای شما بفرستند، شما حتما ازدواج میکنید😏!!!!!

نگران حرفهای خاله زنکی و .... نباشید ! مهم آینده و خواسته های شماست! بقیه زود گذر است!!!

😂😂😂ازدواج و آینده ی خوب ! و شریک مناسب ارزشش را دارد!

۶)به خودتان برسید! همه جا آراسته باشید! از یک آدم خوش سلیقه و البته به روز ( که خیر خواه باشد)در فامیل بخواهید راجب تیپ یا آرایشتان نظر بدهد! این فرد می‌تواند دوست متاهل تان هم باشد

۷) اگر از موردی خوشتان آمد! ‌بنظر شما فرد مناسبی بود، از بعضی خواسته های جزیی که در آینده به مرور می شود بدست آورد بگذرید!(( مثلا مهریه را پایین بیاورید! یا توقعتان را راجب کالاهایی که قرار است داماد بخرد پایین بیاورید، و اگر بنظرتان پسر مورد نظر مهریه برایش ملاک هست ، این امتیاز را به پسر بدهید،به مرد مورد نظرتان خیلی هوشمندانه محبت خود رانشان دهید! 

هوشمندانه اجازه ندهید عیبهای شما ، ک  قطعا اجتناب ناپذیر هستند، و هر کسی عیبی دارد! روی محبت، عشق و خوبی تان را بگیرد!

۸)مادر و همراهان او در خواستگاری را تحت تاثیر قرار بدهید! 

شاید در این مرحله قصور میکنید!

شمعدونی جون مرسی از تاپیک مفیدت🌺 یه سوال من محجبه م و توی جلسات خواستگاری چادر میپوشم ، به نظرتون ...

مرد تا چه اندازه مى تواند به بدن زن، هنگام خواستگارى نگاه كند (البته با رعايت شرايط خاص خود)؟

آيات عظام امام، خامنه اى و فاضل: مى تواند به بدن دختر نگاه كند؛ هر چند احتياط مستحب است كه تنها به دست و صورت و پاها، مو و مقدارى از بدن (مانند گردن و بالاى سينه) اكتفا كند.

آيات عظام بهجت، تبريزى، سيستانى و مكارم: تنها مى تواند به دست و صورت، پاها، مو و مقدارى از بدن (مانند گردن و بالاى سينه) دختر نگاه كند.

پیشنهادم بهتون اینه در جلسات بعدی از عباهای رنگی استفاده کنید ،( و البته حتما بگید علت این کارتون چی هست) ولی موهاتون رو لازم نیست حتما نشون بدید! 

براتون مدل می ذارم

فکر کنم خوشتون بیاد😘😍

مرد تا چه اندازه مى تواند به بدن زن، هنگام خواستگارى نگاه كند (البته با رعايت شرايط خاص خود)؟ آيا ...

ممنون عزیزم 

خب عبا هم چون گشاده خیلی حالت بدن رو‌نشون نمیده،اشکالی نداره؟ آخه حتی مامانشون هم من رو‌بیححاب ندیدن

استارتر سوال دارم برای پذیرایی دختر فقط چایی بیاره و بقیه پذیرایی مثلا شربتشو و اینا بازم دختر بیاره بهتره یا مادر دختر ؟یا مثلا من مامانم سختشه میشه از فامیل کمک گرفت مثلا زندایی؟ 

بعد اگه برای خاستگاری ی مانتو مجلسی بپوشیم چطوره؟چون این مدل هایی که شما میزاری تو شهرستان ها جا افتاده نیستن 

و در باره اینکه دختر وقتی تو پیش مهمونا نشسته در باره چیا حرف بزنه یا جواب رک و راست بده؟

و اینکه اگه تو اتاق که داریم با هم حرف میزنیم ازم پرسید که ازش خوشم میاد یا ن ؟واضح جواب بدم یا بزارم جلسات دوم سوم؟ ممنون