2777
2789
عنوان

بچه ها کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 20 پست
مـــــــرررررسی از همتون،ایشالله هرکی هرچی از خدا میخواد بهش بده،هرکیم پدر یا مادرش یاهردو عزیزش ازد ...

خدا رحمت کنه...هزینه تحصیل یه بچه رو بده ثوابش برای همیشه میمونه

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.
خدا پدر و مادرت را بیامرزه و به خودت هم که اینقدر خوبی عمر با عذت بده. ویلچر بخر و به بیمارستان دولت ...

فدات مرسی از محبتت،همچنین ب شماو خونواده عزیزت

کــــاش دلهـــا در چهــره ها بــود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا پدرومادر عزیزتو بیامرزه انشالله روحشون شاد باشه،

یه تاپیکی خوندم مادرت در اثر سراطان روده فوت شدن اگه اشتباه نکنم، ما هم الان یکماهه متوجه شدیم مادرم سرطان بدخیم روده دارن و مامانم سنی هم ندارن ۴۸ ساله؛ خواستم بپرسم از شما تو چه مرحله ای فهمیدید؟ آیا جراحی و شیمی درمانی کردید؟ اگه سوالم اذیتت نمیکنه جواب بده و اطلاعاتتو در اختیارم بذار عزیزم خدا خیرت بده😔😔😔😢😢😢

میشه از ته دلتون دعا کنید خدا یه دختر صحیح و سالم به من هدیه کنه....🙏🥲🥺
عزیزم خدا پدرومادر عزیزتو بیامرزه انشالله روحشون شاد باشه، یه تاپیکی خوندم مادرت در اثر سراطان روده ...

مرسی عزیز خدا رفتگان شمام بیامرزه،ایشالله خدا مادرتونم شفا بده سایش همیشه رو سرتون باشه،،اره مادرم سرطان بدخیم روده داشت مال ۱۰سال پیش تومورشو برداشتن بعد دکترا گفتن شیمی درمانی کنه ایست قلبی میکنه دیگ مام شیمی نکردیم خیلی حالش خوب بود حتی داروم نمیخورد ولی همیشه کمردرد داشت یا سردش بود مام فک کردیم دیسکه بردیمش دکتر گفتن دیسک خفیف دیگ سال۹۵درداش بیشتر شد خونریزی داشت،اشتها اصن نداش،لاغرشده بود...تارفتیم دکتر فک کردیم بواسیره بعدش ازمایش کردنو کلونوسکپی گفتن دور بخیه عمل قبلی ک از رودش کردین توموره رشد کرده بعد ۴جلسه شیمی شد بعدم ۳۰جلسه پرتو درمانی بعدش عملش کردن ک دکتره از اتاق عمل بما گفت توموره رو رگ اصلی کبدشم هس وچسبیده ب استخوان لگنش کبدشو عمل نمیکنم تومورم دس نمیزنم تو لگنش چون میمیره زیر عمل مام ب ناچار قبول کردیم،بعدش رودشو چون یبار عمل کرده بودن اینم بار دوم بود چون سرطان روده بزرگ بود مجبور شدن کلوستومیش کنن بعدش دوباره شیمیو شرو کرد یماه بعدعمل تا سه سال شیمی شد دیگ چنماه نرفت گفت دیگه رگ ندارم خسته شدم اصن خیلی حالش خوب بود خیلللی حتی سی تی سونو همش خوب بود ولی عرض یماه کبدشو کلا گرفت استخون کمرشو بعدم پاهاش ورم کرد ریه هاش اب اوردبردیمش بیمارستانو سه روزه کل بدنشو گرفت و متاسفانه رفت😢 ۶۰سالش بود،اگ سوال دیگم داشتی بگو عزیز خوشحال میشم کمکت کنم

.ایشالله خدا بحق حضرت زهرا مادرتونو شفای خیر بده.

کــــاش دلهـــا در چهــره ها بــود