2777
2789

سلام دوستای خوبم صبحتون بخیر

من 30 مهر پریود شدم. 14 آبان که روز 16 پریودم بود آی یو آی کردم
روز 28 آبان آزمایش اولمو دادم که با عدد 3 منفی شد
دیگه برا آزمایش دوم نرفتم
ولی حالا که 1 آذر هستش هنوز پریود نشدم.
با این اوصاف امکان بارداری هست؟؟؟
یا بخاطر داروهاست که عقب انداختم؟27 م موعود پریودم بود

ممنون میشم یه صلوات برا مامان شدنم بفرستید  

هم ممکنه بخاطر دارو باشه

هم بارداری

بیبی چک بزن

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

١٦پرى چقد دير بوده! بى بى چكم زديد؟

14 پری سه تا فولیکول بالغ داشتم که شبش آمپول آزادسازی زدم و روز 16 آی یو آی کردم

خانم هایی که تجربه آی یو ای دارید از شما هم بعد آی یو آی کلی آب خارج شد؟ در حدی که کاغذ زیرم خیس شد و مث خمیر شد
گفتم این چی بود؟ گفت برا شستشو رحم بوده! اسپرم ها باهاش خارج نشدن؟

خانم هایی که تجربه آی یو ای دارید از شما هم بعد آی یو آی کلی آب خارج شد؟ در حدی که کاغذ زیرم خیس شد ...

اسپرمی ک بایدواردبشه میشه ب اون آب ربطی نداره بخاطرپروژسترون تا۱۰روزم احتمال داره ک پری نشی 

اسپرمی ک بایدواردبشه میشه ب اون آب ربطی نداره بخاطرپروژسترون تا۱۰روزم احتمال داره ک پری نشی 

پس الکی دلمو خوش نکنم خبریه  

بچه ها من پریود شدم     ولی خیلی سیاهه خونش ببینید داروها چه بلایی سرم داره میاره

سمیرا جان شما مگه پیش سودابه بیوس  نرفتید؟

هزینه داروهاش چقدر میشد؟

اصلا برای تنبلی تخمدان هیچ نتیجه ای نگرفتید؟

سمیرا جان شما مگه پیش سودابه بیوس  نرفتید؟ هزینه داروهاش چقدر میشد؟ اصلا برای تنبلی تخمدان هی ...

چرا گلم من 4 ماه تحت نظر ایشون بودم و دارو خوردم که بی نتیجه بود ،آخرش گفتن دیگه نیاز به مراجعه نداری ،برو طبیعی میشی که نشدم و رفتم آی یو ای که اونم منفی شد و الانم طب اسلامی رو شروع کردم تا ببینم خدا چی میخاد..
داروهای بیوس هرماه تقریبا 100 تومن میشد
نه برا تنبلی هیچ نتیجه ای نگرفتم با توجه به فولی های خوبی هم ک داشتم!

چرا گلم من 4 ماه تحت نظر ایشون بودم و دارو خوردم که بی نتیجه بود ،آخرش گفتن دیگه نیاز به مراجعه ندار ...

فقط حضوری نوبت میده گفتن یک شماره همراه داره با کانال ت ل گ رام شما نداری