2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط حتما سالی ۱بار باید بره اکو که نیاد پایین بهش میوهایی که پتاسیم زیاد داره حتما بدین مخصوصا الان که کیوی اومده برا قلب فقط پتاسیم لازمه مصرف نمکشم خیلی خیلی کم کنین.نگو از خودش میگه پدرمو عممو عمو مو سر همین قلبش از دست دادم.برای همین دا خبرم.خودمونم تحت کنترولیم

فقط حتما سالی ۱بار باید بره اکو که نیاد پایین بهش میوهایی که پتاسیم زیاد داره حتما بدین مخصوصا الان ...

میگم همینlvefگرفتگی رگ قلب نشون میده اخه من هیچ اطلاعاتی در مورد اکو قلب ندارم دکتر گفت یه کم رگ قلبش گرفتهبعد کلی دارو داد مانانم هم میگه من دارو استفاده نمیکنم

خدایا این ماه نا امیدم نکن  
فقط حتما سالی ۱بار باید بره اکو که نیاد پایین بهش میوهایی که پتاسیم زیاد داره حتما بدین مخصوصا الان ...

میگم به نظرت پیش یه دکتر دیگه نبرمش

خدایا این ماه نا امیدم نکن  
مادرم دکتر گفت خفیفه ولی دارو زیاد داد 

ایشالا زودتر خوب شن. داروی زیاد هم خوب نیستا به کبر آسیب میزنه خدای نکرده. من یه دکتر خوب میشناسم. دکتر مروارید دادرس. کارش حرف نداره متخصص قلب و عروقه تخصص تغذیه از هلند هم داره کنار دارو رژیم غذایی میده تا دارو کمتر بخوره مریض. بعضیا هم کلا داروهارو گذاشتن کناار.

شمارش میذارم اگه کسی خواست: 09026682091