2777
2789
عنوان

کوچولوی یکساله داری بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 21 پست
همش تقصیر شیر ماماناست. بچه هایی که شیر خشک میخورن اینجوری نیستن. راحت میخوابن. پسر من که اصلا آرامش ...

به این فکر کن که کلی از نظر جسمی و روانی براش مفیده. این دو سال میگذره ولی اثرات شیر مادر نخوردن سالها بعد معلوم میشه. 

میدونم سخته ولی خدایی شیر خوردن این فسقلا خودش دنیایی داره . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش تقصیر شیر ماماناست. بچه هایی که شیر خشک میخورن اینجوری نیستن. راحت میخوابن. پسر من که اصلا آرامش ...

اتفاقا دخترمن شیرخشکیه ومن همش گلایه میکنم میگم خدایا اگه شیرخودمو میخورد راحت میخوابید

یاعلی
چه اثراتی داره دقیقا؟؟! خب حالا یکی مثل من شیرش کمه... مجبور بودم بهش شیر خشک دادم....

کسی که مجبوره که خوب دست خودش نیست ولی بعضیا مامانا با اینکه شیر خوب دارن و بچشونم احتیاج داره زود از شیر میگیرن ، اینجور بچه ها ضربه ی روحی میخورن و در بزرگسالی دچار بی اعتمادی و کمبود اعتماد به نفس میشن. ولی در مورد شما اینجوری نیست که. چون شیرت کم بوده نی نی ات حس وابستگی رو درک نکرده که بخواد اذیت شه. ولی شیرخشک هم میخوای بهش بدی حتما حتما توی بغلت بگیر و لباس بدون آستین بپوش تا ارتباط پوستی برقرار بشه و بچه اون حس امنیت رو از آغوش مامانش بگیره