سلام مامانای خسته ولی مهربون. پسر من بیست روز دیگه یکسالش میشه. شبها اصلا خواب نداره هر نیم ساعت بیدار میشه خیلی خستم کرده نی نی کسی اینطوری هست؟ چیکار باید کرد؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه اثراتی داره دقیقا؟؟! خب حالا یکی مثل من شیرش کمه... مجبور بودم بهش شیر خشک دادم....
کسی که مجبوره که خوب دست خودش نیست ولی بعضیا مامانا با اینکه شیر خوب دارن و بچشونم احتیاج داره زود از شیر میگیرن ، اینجور بچه ها ضربه ی روحی میخورن و در بزرگسالی دچار بی اعتمادی و کمبود اعتماد به نفس میشن. ولی در مورد شما اینجوری نیست که. چون شیرت کم بوده نی نی ات حس وابستگی رو درک نکرده که بخواد اذیت شه. ولی شیرخشک هم میخوای بهش بدی حتما حتما توی بغلت بگیر و لباس بدون آستین بپوش تا ارتباط پوستی برقرار بشه و بچه اون حس امنیت رو از آغوش مامانش بگیره