2777
2789
عنوان

اگر برادرتون یا خواهر تون به کلیه نیاز جدی پیدا کنه ،بهش کلیه میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 51 پست

به خودم باشه اره صد در صد میدم ولی میدونم شوهرم میگه اونیکی خواهرات بدن تو چرا میدی  

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا فقط من گفتم نه😅😅😅😅 به شوهرمم نمیدم کلیه😓😓😓😓

منم همینطور 😂

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

صد درصد حتی یه لحظه هم صبر نمیکردم.البته امیدوارم هیچ وقت همچین چیزی نباشه

هر کس بد ما ب خلق گوید ما دیده دل نمیخراشیم ...ما خوبی او ب خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💫
خدایی جرات میخواد من دوهفته دیگه میخوام‌سزارین بشم همش حس میکنم میمیرم دیگه عمل برای اهدا دل شیرمیخ ...

دقیقا خانومه چه سختیهایی که بعدش نکشیده ،و میگفت اولش بدن برادره کلیه را پس زده بعدا قبول کرده

برادر مجرد بوده اگر کلیه نمیداده میمرده

خب اگه تا این حد باشه گذشت میکنم و می دم 😊

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
به خودم باشه اره صد در صد میدم ولی میدونم شوهرم میگه اونیکی خواهرات بدن تو چرا میدی    

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
برادر مجرد بوده اگر کلیه نمیداده میمرده

اصرار نکن نمیدم😁

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

وا به شوهر چه مربوط

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

😂😂😂

خانومه میگفت دو ماه بود زایمان کرده بودم بعدش عمل پیوند کرده بود البته طبیعی زایمان کرده