2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خنده دار ترینش این بود ک شوهرم ی زن جدید گرفته بود اون جلو میشست من عقب اخرشم منو پیاده کردن راحت باشن میمونا😒 خوابم بد بود اما بیدار شدم انقد ب قیافه زنه خندیدم شبیه ناظم ورود اقایان ممنوع بود بخدا  

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  
خوابای من هولناکه بابا خنده دار کجا بود مثلا یهو دارم تو هوا راه میرم یهو از پشت بوم میفتم   & ...

يكم گرمي جات بخور مادر جان 

با كلمه ي زيباي ""نميدانم""آشنا شويد،، فردا روز گرفتار ناداني خود خواهيد شد

چند وقت پیش تو خاب شیر میدادم ب نینیم مهمونیم بودیم

دوباره چند وقت بعدش خاب دیدم 

بچم داشت شیر میخورد یهو‌گوزید

گفتم وااای مامان گوزیدی؟

گفت ن چسیدم

گفتم مثل بابات بی ادبی 

ی سری دگ هم خاب دیدم بچم بغلم بود گفتم مامانی اسمتو چی بذاریم گفت مامانی بهرووو

بچه دو سه روزه حرف میزد 

الانم حاملم

بهترین که نه ولی خنده دار ترین این بود که تو بچگی خواب میدیدم دارم از درخت ماکارونی میچینم انقدر که عشق ماکارونی بودم.😂😂😉

یکبار تو دنیای بچگی خواب دیدم دزدها من رو گروگان گرفتن لخت کردن و به زمین بستن یه گربه داره لیسم میزنه 😂😂 

واااای خوابیدن دوست همسرم عالیه😂 تو خواب حرف میزنه چنبارم حرفای مثبت 18 زده جلومون😑😂خانمش میگه چن شب پیش بیدار شده بود چشاشو اینجور کرده بود  تند تند دست میزد😐 میگه گفتم چیشده چرا دست میزنی برگشته گفته کریسمسه توام دست بزن😂😂😂😂 من از دیشب ک شنیدم ی ریز دارم میخندم😂😂😂

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  
ربط داره واقعا؟    

آره ديگه عزيزم

اگر جنگ زياد ببيني و خونريزي بايد سردي بخوري اگر كابوساي  اينجور ك گفتي بايد گرمي بخوري . باشكم خالي هم بخواب 

با كلمه ي زيباي ""نميدانم""آشنا شويد،، فردا روز گرفتار ناداني خود خواهيد شد