2777
2789

سلام دوستان ..من یه مشکلی دارم که سال هاست داره عذاب ام میده ..خیلی تلاش کردم نشد ..نذر کردم نشد ...هر کاری میکنم حل شه نمیشه ...خدا خوب میدونه اگه مشکل ام حل شه خیلی از مشکلات دیگه ام هم حل میشه ...واسه خدا که کاری نداره حل اش ..سال هاست دارم زجر میکشم و گریه میکنم که کمک ام کنه اما نمیشه ..گاهی اوقات به خودم میگم از بس گناهکاری که حتی صداتو نمیشنوه ......مگه نمیگن عاشق اینه که صداش بزنیم اما محل ام نمیزاره ....خودش میدونه حتی عاقبت بخیر ی من هم به حل مشکل ام بر میگرده ...چی کار کنم گناهانم کمتر بشه تا بهم توجه کنه .نگید حکمت و خیر ..مشکل که خیر و حکمت نمیشه .اصلا حال ام خوب نیست معلوم نیست چی نوشتم ..کلی الان گریه کردم ....چرا دوست ام نداره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکس هیچ احدی مثل خداوند بخشنده مهربان خوبی بنده را نمیخواد حتماً بضررته وگرنه اجابت میشد دعایت فقط فقط مایوس نشو بعضی وقتا خدا حال می‌کنه بنده هی صداش بزنه بعد اجابت کنه 

خب عزیزم اول صورت مسئله رو پاک کن تا حل بشه  ی توبه و ترک گناه کن همه چی حل میشه

فقط بگم توبه میکنم ..ترک گناه یعنی آدم خیلی خوبی بشم ؟ گناه که مثل همه دارم دیگه ..ولی یه مشکل روحی از بچگی داشتم که دست خودم نبود ..الان هم حل نمیشه