2777
2789
شاید پسره خاهرم سه بار سونو داد گف دختره باره چهارم گف پسره پسرم شد دوباره سونو بده

۱۸ هفته بازم میرم دیگه هرچی گفت وسایلش رو میخرم دوست ندارم وقتی سنگین شدم برم خرید

💕کنارتو درگیر آرامشم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ۱۳هفته و ۵روز مه امروز

سونودقیق دیگه جدول ی حور سرگرمیه یا میگه پسر یادختر ک شانسی یکی ازاین دوحالت درمیاد چون 13هفته بودی احتمال دقیق بودن ان تی زیاده

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
سونودقیق دیگه جدول ی حور سرگرمیه یا میگه پسر یادختر ک شانسی یکی ازاین دوحالت درمیاد چون 13هفته بودی ...

سر دخترم هم این دکتر احتمال داد و درست بود گیج شدم الان نمیدونم تو دلیم چیه 😥

💕کنارتو درگیر آرامشم💕

بچه ها من دقیقا معنی تهوع صبحگاهی رو نفهمیدم 

من صبحا استفراغ نمیکنم اصلا هیچ وقت استفراغ نکردم تو این دوماه

گرسنم میشه ولی از غذا بدم میاد از بوی غذا وگوشت متنفرم ولی میخورم یکم 

ولی ی حس بد نسبت ب همه چی دارم احساس میکنم حالت تهوع دارم ولی احساس استفراغ ندارم

ب این میگن حالت تهوع؟؟

سر دخترم هم این دکتر احتمال داد و درست بود گیج شدم الان نمیدونم تو دلیم چیه 😥

منم نمیدونم جنس جنینم چیه. نی نی صبحا خودشو سفت میکنه.کاش زودتر دو هفته بگذره برم سونو.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
بچه ها من دقیقا معنی تهوع صبحگاهی رو نفهمیدم  من صبحا استفراغ نمیکنم اصلا هیچ وقت استفراغ نکرد ...

منم حالت تهوع رو نمیشناسم چجوریه.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
منم نمیدونم جنس جنینم چیه. نی نی صبحا خودشو سفت میکنه.کاش زودتر دو هفته بگذره برم سونو.

اره خیلی سخته آدم نمیتونه انس بگیره باهاش تا جنسیت رو ندونه

💕کنارتو درگیر آرامشم💕
نمیدونم گیج شدم آخه یه خانوم که همیشه درست میگه گف پسره 

گیج نشو عزیزم اون خانوم همیشه شانسی میگه که شانسی هم درست دراومده چند بار ولی سونو که دقیق تره، البته هنوز به جنسیتش دل نبند ۵ درصد احتمال داره سونو اشتباه کرده باشه

خدایا مرسی