من یه دختر دارم دوس داشتم اینم دختر شه خواهر داشته باشه دخترم چون خودم خواهر ندارم اما یه خانومی که ...
الهی عزیزم
درکت میکنم آدم تا مطمئن نشده نباید به جنسیتش دل ببنده، حتی هنوزم سونو گفته دختر ۵درصد احتمال خطا هست صبر کن یه ماه دیگه قطعی مشخص میشه اونوقت براش اسم انتخاب کن و بهش دل ببند
من یه دختر دارم دوس داشتم اینم دختر شه خواهر داشته باشه دخترم چون خودم خواهر ندارم اما یه خانومی که ...
تا قبل انومالی نباید دل میبیتی به جنسیتش
پسر قشنگم! ممنونم که با اومدنت داری رنگ میدی به زندگیمون. حسابی بچرخ و بزرگ شو که سخت منتظرتم!با دل پاکت دعا کن و از خدا بخواه حاجت همه ی کسانی که منتظر یه فسقل مثل خودت اند برآورده بشه. آمین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بچمو تو ۲۸ هفتگی از دست دارم دوماه همش گریه میکنم .خدا بچتو برات نگهدار بسلامتی زایمان کنی یکم بگذره تکون میخوره برات لذت بخش میش .میش بخشی از وجودت .دعا کن خدا بهم بچه سالم بده خیلی زود دامنم سبز شه
اره الان هم تا با این انس بگیرم زمان میبره ولی تو سونو نه دیدمش دلم رفت داشت انگشتشو میخورد😍😍
دخترت چند سالشه
پسر قشنگم! ممنونم که با اومدنت داری رنگ میدی به زندگیمون. حسابی بچرخ و بزرگ شو که سخت منتظرتم!با دل پاکت دعا کن و از خدا بخواه حاجت همه ی کسانی که منتظر یه فسقل مثل خودت اند برآورده بشه. آمین