2777
2789

وستان از امروز عصر درد پریودی دارم از صبح هم لکه بینی و از 4 تا الان هم خون واضح میاد ولی اندازه اول پریودیم که لخته و زیاد خون میاد نیس. خودم حدسم اینه ساعت 9 اینا زیاد میشه

حالا سوال روز اول پریودیم امروزه یا فردا

برا دوره میکرو گفته دوم پریودی اصفهان باشم 

نمیدونم شبی حرکت کنم یا فرداشب

چقدر مهمه که حتما روز دوم باشه؟مثلا فردا برم و روز اول حساب بشه فرقی میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم كدوم مركز ميري؟؟ فرق ميكرو با اي وي اف چيه؟؟

فرقش تو نوع لقاح هست .تو میکرو اسپرم رو به تخمک دونه دونه تزریق میکنن ولی در ivf میذارن کنار هم تو محیط کشت خودشون لقاح پیدا کنن

فرقش تو نوع لقاح هست .تو میکرو اسپرم رو به تخمک دونه دونه تزریق میکنن ولی در ivf میذارن کنار هم تو م ...

كدومش بهتره عزيزم؟؟

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
عزيزم كدوم مركز ميري؟؟ فرق ميكرو با اي وي اف چيه؟؟

ناباروری اصفهان تو خیابون مشتاق 

فکر کنم تو میکرو اسپرم به تخمک تزریق میشه ولی ivf تخمک و اسپرم کنار هم تا تشکیل جنین بدن

ناباروری اصفهان تو خیابون مشتاق  فکر کنم تو میکرو اسپرم به تخمک تزریق میشه ولی ivf تخمک و اسپر ...

من يكسال و نيم اقدا ميكنم

يه سقط هم داشتم

هرماه فولي خوب دارم ٢-٣تا ولي نميشه

شوهرم يكسال پيش ازمايش داد خوب بود

الان ديگه نميدونم

منم دلم ميخواد اي يو اي يا ميكرو كنم

خيليا نتيجه گرفتن

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان