2777
2789
عنوان

سونو قلب

346 بازدید | 23 پست

سلام مامانهای مهربون

من حدودا ۴ ماه پیش یه سقط داشتم چون جنین رشدش تو هفته ۷ متوقف شده بود

الان دوباره باردارم و خیلییییی نگرانم که دوباره اون اتفاق بیفته مخصوصا که احساس میکنم خیلییییی کم لکه بینی دارم البته مطمئن نیستم شاید هم توهم زدم

الان تو هفته ۷ هستم

دکترم گفت وقتی وارد هفته ۸ شدم برم سونو

واقعا خیلی نگرانم

اگه کسی تجربه ای داشته ممنون میشم راهنماییم کنید

منم بارداری قبلی توقف رشد داشت ،همون اول معلوم بود بارداری خوبی نبود و خلاصه سقط شد ،ولی این بارداری خدا رو شکر هشت هفته رفتم همه چی اوکی بود ،میگن بارداری پوچ معمولا فقط یه بار اتفاق میفته ،شما هم نفوس بد نزن ،مویز بخور و خودت رو تقویت کن انشالا خبرای خوب میشنوی

منم بارداری قبلی توقف رشد داشت ،همون اول معلوم بود بارداری خوبی نبود و خلاصه سقط شد ،ولی این بارداری ...

چه علائمی داشتی عزیزم که میگی معلوم بود؟ من این توهمی که زدم که لکه بینی دارم نگرانم کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اسید فولیکتو مرتب میخوری؟بادام درختی هم میگن برای تشکیل قلب خوبه

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
چه علائمی داشتی عزیزم که میگی معلوم بود؟ من این توهمی که زدم که لکه بینی دارم نگرانم کرده

ببین من سر این بارداریم هم ویار نداشتم ،ولی اون افتادم به خونریزی که با شیاف موقت قطع شد ،در صورتیکه ما سابقه خونریزی نداریم تو بارداری ،بتام زیاد نمیرفت بالا ،سینم شل بود ...نمیدونم ولی اصلا به باردارا نمیخوردم

ببین من سر این بارداریم هم ویار نداشتم ،ولی اون افتادم به خونریزی که با شیاف موقت قطع شد ،در صورتیکه ...

منم خیلی امیدوار بودم چون شدیدا تهوع دارم و حالم بده ولی امروز احساس کردم که ببخشید ترشحاتم یه کممممم صورتیه و به همین دلیل نگران شدم

بخدا دارم از فکر و خیال دیوونه میشم

اشتباه نکن ،استرس الان برات سمه ،اون بارداریت یه اتفاق بود که تموم شد و رفت ،الان علائمت چیه ؟لکه بینی مهم نیست دور از جونت تو این هفته اگه بد بود میفتادی به خونریزی دیگه 

اشتباه نکن ،استرس الان برات سمه ،اون بارداریت یه اتفاق بود که تموم شد و رفت ،الان علائمت چیه ؟لکه بی ...

الان تهوع نفس تنگی حساسیت سینه فشار پایین سر درد رو دارم

اشتباه نکن ،استرس الان برات سمه ،اون بارداریت یه اتفاق بود که تموم شد و رفت ،الان علائمت چیه ؟لکه بی ...

خودمم دفعه قبل از همین هفته ها علائم بارداریم از بین رفت و لکه بینی واضح داشتم ولی دست خودم نیست

ای خدا چرا همه عین منن😭😭😭

منم مثل شما هستم با این تفاوت که هفته پیش رفتم سونو گفت پوچه ولی دکترم گفت هفته بعد باز سونو بده که نرفتم بدم دیروز😭

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
سابقه بارداری پوچ داشتی بازم؟

نه والا 

بعد لک اینا هم ندارم حالتای بارداریمم همچنان ادامه داره و همش حالت تهوع و اینا دارم پس چجوری میگن پوچه?حتی ساک حاملیگم بزرگتر از سونوی قبلی شده بود عجیبه برام

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍