2777
2789
عنوان

یعنی تو بارداری فقط باید به پهلو چپ خوابید؟😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 31558 بازدید | 38 پست
من تهران نیستم بیمارستانی که من رفتم گفت 7 صبح به بعد دکتر میاد ( آخه دکتر بیهوشی باید باشه) قبلش نم ...

منم تهران نیستم

اینطوری باشه خوبه دیگه درد سوزنش هم آدم بفهمه بازم مهم نیست اون سوزن یه لحظه است ولی در عوض راحتی

تو فکر ماما هستم ولی هنوز اقدامی نکردم 

میگن شاه میبخشه گدا نمیبخشه قضیه این پرستاره هست فیس و افاده هاشون از دکترا بیشتره

ان شالله سر این یکی هم زایمان راحت و سلامتی داشته باشی... ان شالله یه پرستار مهربون و خوش اخلاق قسمتت شه😉

منم تهران نیستم اینطوری باشه خوبه دیگه درد سوزنش هم آدم بفهمه بازم مهم نیست اون سوزن یه لحظه است ول ...

مرسی عزیزم همچنین انشاء الله شما هم زایمان راحتی داشته باشی و بخیه نخوری( یه خانمه تو اتاقمون بخیه نخورد) خوش شانس... آره بخدا دکتره اینقدر مهربون بود همش شوخی میکرد که الان بی حسیو زدم دنیا بهشت شده واست پس سال بعد هم بیا حتی اسم هم واسه بعدی انتخاب میکرد که به اولی بیاد   بعد اینکه بی حسیو زد موقع رفتنش از بیمارستان دوباره اومد بهم سر زدو به پرستاره چند تا آمپول بزرگ داد گفت اگه فشارش بالا بود اینو بزن پایین بود اینو... ولی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم همچنین انشاء الله شما هم زایمان راحتی داشته باشی و بخیه نخوری( یه خانمه تو اتاقمون بخیه ن ...

دوست عزیز من الان از یه ماجرای عصبی شدم ولی خب الان آروم شدم یه دردی زیر دلم گرفتم انکار کمی هم نفخ دارم این نشونه بدی هست خیلی میترسم

دوست عزیز من الان از یه ماجرای عصبی شدم ولی خب الان آروم شدم یه دردی زیر دلم گرفتم انکار کمی هم نفخ ...

فک نکنم چیز خاصی باشه یچیز شیرین بخور مث شربت یا آبمیوه.  من خودمم گاهی عصبی میشم یا فعالیتم  زیاد باشه یهو درد میگیره اما خوب میشه.  اگه ادامه داشت با شدیدتر شد به دکترت رنگ بزن با برو بیمارستان.  یکم آروم بگیرو فکر اون موضوعو نکن استراحت کن ببین چطور میشی. 

فک نکنم چیز خاصی باشه یچیز شیرین بخور مث شربت یا آبمیوه.  من خودمم گاهی عصبی میشم یا فعالیتم&nb ...

خودم رو آروم کردم رفتم خونه مامانم اینا اونجا یکم نشستم خداروشکر هم دردم خوب شد هم شروع کرد به تکون خوردن

یه لحظه خیلی ترسیدم

خدا خودش مراقب نی نی هامون بشه که این دوران به خوشی سلامتی بگذره